***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Træningsbænke

Træning til bryst, triceps og biceps kan vi godt lide. Så derfor kan vi tilbyde justerbar træningsbænk til fx incline bænkpres, dumbell flyes mm.

Træningsbænke 

Vi har mange produkter til fitnesscenteret og hjememt som f.eks. vores bænke til træning af ryg og mave muskulaturen. Vi har skrå bænke til nedadvendte eller opadvendte øvelser, især til træning af den øverste og nederste del af maven. Det er rigtig effektivt, at lave mavebøjninger på disse bænke, da man kan lave mange forskellige øvelser på bænken. Man kan også lave den mere avancerede og yderst hårde "Flag" øvelse. Her løfter man hele kroppen op, så den hviler på skulderen/nakken og stille lader den kører ned mod bænken, mens ens arme holder fast i bænken. Det er en rigtig hård coreøvelse, der kræver styrke og træning før man begiver sig ud i den. Derudover kan man også træne ens ryg, og især lænden, ved at lægge sig på maven, og så løfte begge ben op, så det spænder godt i ens baller og lænd. 

Vægtløftning på bænkene

Desuden kan bænkene også benyttes til normal vægtløftning i siddende position, hvor man kan træne mere fokuseret, da ens krop er mere fikseret, da man ikke på samme måde kan bruge sine ben og ryg til at løfte med. Vi har også bænke speciallavet til bænkpres, hvor der i bænkens opbygning, er indbygget et stativ, der gør det muligt at have vægtstangen liggende ovenover en. 

Biceps Curlpulte

Vi kan også tilbyde Biceps Curlpulte fra KETTLER, som er perfekte til træning af ens biceps. Biceps curlpult er med til, at sikre den mest mulige korrekte udførelse af biceps curl. Den låser armene godt, og gør dermed, at det hovedsageligt er armene der arbejder, så man får det maskimale ud af ens træning, fremfor hvis man står op, og bruger hele kroppen til, at hive vægten op. 

 

 • KETTLER Biceps-curlpult
  KETTLER Biceps-curlpult Varenummer: s23003
  498,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • KETTLER Biceps Curlpult til Fitness-Center Delta XL
  KETTLER Biceps Curlpult til Fitness-Center Delta XL Varenummer: s23083
  468,13 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Styrkestation Universalbænk PROFESSIONELL
  Styrkestation Universalbænk PROFESSIONELL Varenummer: s23007
  6.363,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Bænk til bænkpres
  Bænk til bænkpres Varenummer: s23008h
  Fra: 8.778,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • NOHrD Combi-Trainer til ribbevæg
  NOHrD Combi-Trainer til ribbevæg Varenummer: F16290h
  Fra: Fra: 9.065,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms