Cykelstativer

Mangler hallen, klubben eller hjemmet cykelstativ til flere cykler. Det er lige hvad vi kan tilbyde. Se vores cykelstativ lige her! 

Cykelstativ

Cykelstativer er en vigtig del af sportshaller, klubber m.m. "tilbehør", da mange børn cykler til sport, da man ikke har bil endnu, og ikke altid kan forvente mor og far kan køre. Derfor er det også vigtigt at børnene har et sted de kan stille cyklerne, både for klubben og børnene. På den måde har man styr over, at de ikke bare bliver stillet overalt, samtidigt med at børnene altid har styr på hvor deres cykel er. 

Vi tilbyder dette smarte Cykelstativ Model 2000, der fås i to størrelser, henholdsvis 3 og 6, efter antallet af cykler der er plads til. Stativet er lavet med skiftevis høje og lave pladser, der skaber mere plads på rækken. Stativet er lavet således, at det kan forbindes ved køb af flere stativer, så man f.eks. kan have 2, 3, 4 eller flere stativer ved siden af hinanden. Det kan monteres i jorden, for yderligere sikkerhed og stabilitet. 

Gulvmontage

Til montering af cykelstativet til gulvet anbefales det, at benytte sig af af et par gulvmontage-vinkler til at forankre det i jorden.

 • Cykelstativ Model 2000
  Cykelstativ Model 2000 Varenummer: s47904h
  Fra: Fra: 1.061,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Cykelstativ PARK
  Cykelstativ PARK Varenummer: s47910
  482,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Winther Cykelstativ
  Winther Cykelstativ Varenummer: s78397
  841,25 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Forankring til Cykelstativ
  Forankring til Cykelstativ Varenummer: s47907
  243,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Gulvmontage-vinkel til cykelstativ
  Forankrings-vinkel til cykelstativ Varenummer: s47908
  125,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms