Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Stationær Massagebrikse

Stationære massagebrikse til klinikken og hjemmet

Ønsker du en nye massagebriks til klinikken eller hjemmet, så er du havnet det rigtige sted. Hos Presenco Sport har vi et stort sortiment af massagebrikse. Største delen af vores massagebrikse kan designes, og have de funktioner du ønsker. Derfor hvis du har en forespørgsel eller spørgsmål, så må du meget gerne kontakte os.

Stationære massagebrikse til fast inventar

Har du behandlinger i hjemmet, så anskaf en stationær massagebriks. Den er meget mere komfortabel at ligge på, hvilket dine kunder vil værdsætte rigtigt højt. De findes i forskellige prisklasser, så det behøver ikke være dyrt at anskaffe sig en ny massagebriks

Hvor høj er prisforskellen, og hvad får jeg for prisen?

Vi kan tilbyde denne stationære massagebriks som er så simpel som den ser ud, til en simpel pris på: 2.695,- Betrækt i kunstlæder, og med en hvid lakeret stålramme. Ønsker du, at kunden får en mere behagelig behandling, kan du købe lejringspuder og kiler hvis du ønsker den billige løsning. 

Men er du ude i den helt store, dyre og teknologiske massagebriks så anskaf dig denne multijusterbar massagebriks med flerdelt overflader. Det er den førende massagebriks på markedet. og så får du så også hvad du betaler for. På grund af sit avancerede design er Capre FX5R ikke kun en førsteklasses massagebriks, men har sit eget særpræg, hvilket positivt påvirker det samlede indtryk af en behandling.

Capre FX5R behøver kun meget lidt plads, fordi takket være de to løftekolonner løber højdejusteringen lodret. Den høje kvalitet støtter patienten optimalt, tillader også uendelig justering af foden sektion fra -12 ° til + 70 ° i fleksion og ekstension i forbindelse med højdeindstillingen for optimal overførsel af patienten på sofaen. 

Ønsker du el-motor eller ej, forskellen er stor!

Med El-motor slipper du for at pumpe, pumpe og pumpe. Derfor kan du købe el-motor som tilkøb ved de fleste af vores stationære massagebrikse. 

Vi har fokus på god service! 

I vores webshop har vi samlet hele vores store sortiment af stationære massagebrikse og vi sørger for at opdatere webshoppen løbende!  

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Henter produkter ...