Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Udklædning

Udklædning


Hvem skal du være?


Udklædning er at klæde sig ud i andet tøj, kostume og eventuelt male sig i ansigtet med ansigtsmaling eller sminke. Her får man muligheden for at spille en anden rolle end sig selv. Man kan lave sit eget rollespil, skuespil eller sin egen film. De fleste børn klæder sig også ud ved højtider, så som jul, fastelavn og halloween.

Vi har en pakke med 12 forskellige kostumer til børn fra 9 måneder. De er komfortable at have på og har en velcrolukning der gør der nemt, at klæde sig hurtigt af og på. Se mere her, om hvilke kostumer der er med i pakken.

Mangler du god opbevaring til de mange kostumer? Så har vi dette mobile kostume stativ. Stativet er i en børnevenlig højde og hjulene er fastgjort på alle fire fødder, så det er let og hurtigt at flytte. Kostumerne kan hænges på skinnen og redskaberne eller mindre smådele kan opbevares i lommerne for enderne eller i kurven i bunden af stativet.


God service, bedre råd når du skal købe materiale til fantasi og leg.


Du kan hente vores dedikerede katalog til sport, tennis eller svømning. Du kan downloade vores katalog her.

 

Vi sørger for løbende at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig opdateret på vores nyhedsside hvor du vil finde de seneste tilføjede produkter.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...