***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods (OBS Forsinkelser kan forekomme grundet Covid-19).×
 

Undervisning | Lær kroppen at kende | Træningsøvelser

VI har skelet, rygsøjle og adskillelig torso til undervisningen. Du kan også finde DVD med træningsprogrammer, både til undervisning og hjemmetræning.

Videoer

Hos os finder du DVD'er med gode instruktioner til funktionel træning hjemme i stuen. Videoerne er rigtigt fine instruktionsvideoer, som hjælper dig med at holde dig aktiv, og få trænet dine muskler, så du vil komme til at opleve et større energiniveau, og større overskud.

Videoerne kan også virke fint som undervisningsmateriale for en instruktør, da man her kan finde inspiration til ens undervisning. Man ville måske tilføje elementer fra videoen, som man ikke benyttede sig af førhen.  

Læge/fysio redskaber  

Vi er glade for at kunne hjælpe med læring til vigtige områder som læge- og fysioterapi. Det gør vi igennem vores udvalg af læringsmidler i form af Skole skelettet Oskar, den fleksible rygsøjle og ikke mindst den adskillige Torso. Skelettet er med til, at give læring om kroppens knogler og opbygning, som er et yderst vigtigt redskab i de lægestuderendes uddannelse. Den fleksible rygsøjle er meget vigtig i en fysiotereapeuts oplæring, da det kræver meget kendskab til kroppens opbygning, når man skal ind og rykke ved diverse spændinger i ryggen, på ens patienter. Til sidst har vi den adskillige Torso, som også er et godt redskab for lægestuderende, da de for et indblik i hvordan kroppens indre ser ud, og hvor de forskellige organer er placeret. 

 • Torso zum Zerlegen
  Adskillelig Torso Varenummer: s02891
  1.212,50 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • DVD Perfect Shape Dynair ® XXL
  DVD Perfect Shape Dynair ® XXL Varenummer: s20018
  250,00 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • DVD Perfect Shape
  DVD Perfect Shape - Perfect Shape DVD Aero-Step XL Varenummer: s20019
  163,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Perfect Shape DVD Jumper
  Perfect Shape DVD Jumper Varenummer: s20006
  163,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Skole skelet Oskar
  Skole skelet Oskar Varenummer: F25198
  2.113,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Fleksibel Rygsøjle
  Fleksibel Rygsøjle Varenummer: F25152
  1.688,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms

 • Træningsinstruktion
  Træningsinstruktion Varenummer: sb1076
  193,75 DKK pr. stk. Inkl. moms

  Inkl. moms