Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Krolf

Krolf


Krolf er storebroderen til Kroket!


Hvis du allerede har hørt om kroket, så tænker du nok; jamen hvad er krolf for noget? Krolf er faktisk en blanding af kroket og golf, altså en blanding af 50% kroket og 50% golf. Med krolf har man taget noget der ligner kroket, heraf at du har en krolfkølle og kugler, som man så spiller på en måde der ligner golf. Med krolf er man derfor mere udfordret som følge af, at der kan være forhindringer på banen som f.eks. træer, sten, buske osv. 

Et hyggeligt og yderst socialt spil, hvor man kan være mellem 2 til 6 deltagere, som kæmper om at få kuglerne i en af de 12 huller. Faktisk er krolf så kendt et spil, at der både afholdes europa og verdensmesterskaber i spillet.

Et regelsæt til spillet kan findes lige her. Derudover kan du også bruge vores scorekort som kan findes her.


Alt udstyr til din næste krolf spil


Hos Presencosport har vi et stort udvalg af produkter, redskaber og udstyr til enhver krolf spil. Uanset om du er nybegynder eller professionel, så kan vi være behjælpelige med manglende udstyr.

Vi har udviklet forskellige krolfsæt til ethvert formål, her har vi blandt andet et hyggesæt til når du og vennerne skal have socialt leg til jeres næste forsamling. Vi har også et familiesæt til jer som oftest samles, men ikke er særlig aktive. Er du medlem af en krolf klub eller er du klubejer så har vi også udviklet et klubsæt, som specielt retter sig mod jer. Sættet kan du læse mere om ved at klikke her.

Henter produkter ...