Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Faldskærme

Motion med faldskærme


Sjov og bevægelse med faldskræme.


Skal du arrangere en sjov dag til skolens elever og søger du et produkt som kan skabe sammenhold og give eleverne en sjov og underholdende dag, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig et nøje udvalg af faldskærme, som kan bruges af børn i alle aldre. En vidunderlig måde at dyrke fysisk aktivitet på, med motion for hele kroppen.


Faldskærm til både indendørs og udendørs


Hos PresencoSport finder du faldskærme som både kan anvendes udenfor i det frie ligesom de også kan anvendes indendørs i for eksempel skolens hal. Faldskærmene fås i forskellige størrelser, vi har små faldskærme som denne på kun 3,5 meter, og derfor nemt at bruge indendørs hvis det kniber med pladsen.


Hvis I gerne vil udfordres og prøve kræfter med større faldskærme, så skal du tjekke dette produkt. Det er vores helt store faldskærm som kan leveres fra 3 til 7,3 meter. Så hvis du ønsker et produkt hvor alle kan være med, så skal du helt sikkert læse mere om faldskærmen.


God service, bedre råd når du skal købe aktivitetsspil


Vi sørger for løbende at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside hvor du vil finde de seneste tilføjede produkter.


Har du spørgsmål vedrørende vores produkter kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...