Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Atletik pakker

Atletik pakker | Sparepakker med atletikudstyr


Vi tilbyder pakker med atletikudstyr til skoler og foreninger. Køb en pakke specielt sammensat til løb og andre discipliner inden for atletik. Udøv en række løbe-, spring-, og kastediscipliner med disse sparepakker til atletik og spar samtidig penge på dit indkøb.

Løb, spring, kast og hop. Atletik er en alsidig sportsgren for både børn og voksne.

Atletikpakker til Løb


Et sæt udstyr til løb i atletiktræningen indeholder udstyr specielt til løb. Her er alt du skal bruge: Startblok, stopur, hække og stafetstave.

Atletikpakker til børn


Introducer børn for atletikverdenen. Dyrk atletik, og prøv dig selv af i flere forskellige discipliner. Du kan f.eks. dyrke sprint, langdistance, forhindringsløb, stangspring, spydkast, kuglestød og meget mere. Køber du en atletik pakke til børn, får du atletikredskaber til alle discipliner, som kan inspirere børn til at dyrke atletik.

Atletik-begynderspakke er specielt designet til at introducere børn for alle atletikdiscipliner under de sikreste forhold og på en sjov måde.

Spring over hæk for nybegyndere


Som nybegynder kan det være grænseoverskridende at springe over en hæk. Køber du en af vores atletik pakker med hække får du atletikhække specielt egnet til nybegyndere. Hækkene er nemlig lavet i et materiale så du ikke slår dig hvis du rammer hækken.

Atletikpakker til kastediscipliner


Atletikpakkerne til forskellige kastediscipliner indeholder atletikredskaber som spyd, discos og hammer, som alle er bløde og egnet til børn. Det giver en større tryghed for børn og nybegyndere at de ikke slår sig, og at disse atletikredskaber ikke vejer ret meget i forhold til tradionelle atletikredskaber.
I atletik er der fire kastediscipliner: Kuglestød, diskoskast, hammerkast og spydkast og dem får du mulighed for at prøve uden frygt.

Kontakt os om atletiktilbehør specielt til børn


Har du spørgsmål om atletikudstyr til børn, er du meget velkommen til at kontakte os på post@presencosport.dk eller 7550 6011. Vi hjælper og guider dig gerne, så du køber det rette atletik udstyr.

Hvis du vil læse mere så tryk her: Atletik
Henter produkter ...