Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Atletik pakker

Atletik pakker | Sparepakker atletik udstyr


Vil tilbyder samlet pakker af atletik udstyr til skole og foreninger. Køb en pakke speciel sammensat til løb andre discipliner inden for atletik. Udøve en række løbe-, spring- og kastediscipliner med disse sparepakker til atletik og spar penge på indkøb.

Løb, spring, kast., hop. Atletik er en alsidig sportsgren for både børn og voksne.

Atletikpakker til Løb


Et sæt udstyr til løb i atletik træningen indeholder udstyr speciel til løb. Her er alt du skal bruge: Startblok, stopur, hække, stafetstave.

Atletikpakker til børn


Introducere børn til atletik verdenen. Dyrk atletik, og prøv dig selv af i flere forskellige discipliner. Du kan fx dyrke sprint, langdistance, forhindringsløb, stangspring, spydkast, kuglestød og meget mere. Køber du en atletik pakke til børn, for du atletik redskaber til alle discipliner, som kan inspirere børn til at dyrke atletik.

Atletik-begynderspakke er specielt designet til at introducere alle atletikdiscipliner for børn under de sikreste forhold og på en sjov måde.

Spring over hæk for nybegyndere


Som nybegynder kan det være grænseoverskridende at springe over en hæk. Køber du en af vores atletik pakker med hække for du atletikhække speciel egnet til nybegyndere. Hækkene er nemlig lavet i et materiale så du ikke slår dig hvis du rammer  hækken.

Atletikpakker til kastediscipliner


Atletikpakkerne til forskellige kastediscipliner indeholder atletikredskaber som spyd, discos, hammer, som alle er bløde og egnet til børn. Det giver en større tryghed for børn og nybegyndere at de ikke slår sig, og at disse atletikredskaber ikke vejer ret meget i forhold tradionelle atletikredskaber.
I atletik er der fire kastediscipliner: Kuglestød, diskoskast, hammerkast og spydkast og dem får du mulighed for at prøve uden frygt.

Ring eller skriv til os om tilbehør til atletik specielt til børn

Har du spørgsmål om atletikudstyr til børn, er du meget velkommen til at kontakte os på post@presencosport.dk eller 7550 6011. Vi hjælper og guider dig gerne, så du køber det rette atletik udstyr.

Hvis du vil læse mere så tryk her: AtletikHenter produkter ...