Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Oppustelige fodboldbaner

Oppustelige fodboldbaner

Se vores udvalg af oppustelige fodbold baner og transportvogne dertil.

Gør det lidt sjovere til fodboldtræningen, fodboldafslutningen eller sæsonstarten med en oppustelig fodboldbane. Børn i alle aldre vil elske at spille på en oppustelig bane, da det er anderledes og ikke noget man så ofte gør.

Da den er oppustelig, er den også mulig at transportere rundt, så den kan f.eks. også bruges til streetfodbold, strandfodbold eller noget helt andet. 

Brug den indendørs eller udendørs 

Du kan bruge din oppustelig fodboldbane både indendørs og udendørs. Hvis regnen ingen ende vil tage, og der er en hal til rådighed, er det nemt at rykke indenfor med den.

De oppustelige fodboldbaner kan også bruges til stævner, hvor du sætter flere baner op på en gang. Banerne findes i flere forskellige størrelser, og med de små kan der sagtens står flere i én hal.

Vi har blandt andet denne bane, der går på tværs i hallen, så du kan dele hallen op eller have flere baner på samme tid.

Tilbehør til din oppustelige fodboldbane 

Ingen oppustelig fodboldbane uden luft til den. Det er en nødvendighed at have luft i banen for, at den kan bruges til noget. Vi har blandt andet en blæser, der løser problemet for dig og gør oppustningen nemmere.

For at det skal blive lidt nemmere for dig at transportere banen rundt for dig, har vi flere forskellige transportvogne og mindre bræt med hjul på.

Yderligere har vi en gitterramme, der gør banerne nemmere at opbevare og pakke væk, når banen ikke skal være i brug.

God service, bedre råd når du skal købe oppustelige fodboldbaner  

I vores webshop har vi samlet hele vores sortiment af oppustelige fodboldbaner samt tilbehør dertil, og vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder, så vi altid har det bedste at tilbyde dig.

Skulle du alligevel have spørgsmål om dommerudstyr, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Henter produkter ...