Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Jonglerisæt

Jonglerisæt


Vi har mange forskellige jonglerisæt med forskelligt indhold. Tag et kig og find det sæt der passer bedst til dig. Det at være klovn er ikke nødvendigvis en dårligt ting! Køb et jonglerisæt og få god koordination og motorik mens du har det sjovt med ringe, kegler, bolde mm.

Mange forskellige jonglerisæt


Jongleringssæt til begyndere i plastikkasse i høj kvalitet. Kassen størrelse er 78,5 x 47 x 31 cm. I dette jongleringssæt er der 9 forskellige jongleringsspil.

Jongleringssæt Klasse er ideel til en skoleklasse, da mange kan underholdes på samme tid. Dette sæt leveres og opbevares i en plastikkasse i høj kvalitet. I dette sæt er der 10 forskellige jongleringsspil. Nogle af jongleringsspillene er der mere end ét af i sættet.

Jongleringssæt til skolen leveres og opbevares i en plastikkasse af høj kvalitet. Sættet indeholder 13 forskellige jongleringsspil, her leveres nogle af spillene flere gange - men i alt er der 13 forskellige spil. Ideel til skolegården, da der er mange som kan holdes igang samt underholdes samtidig.

God service, bedre råd når du skal købe materiale til jonglering.


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller på 7550 6011.
Henter produkter ...