Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Svømning

Svømmeudstyr


Svømning er sjovt, og når først du har lært at svømme, er der ikke langt til, at du bliver en regulær vandhund. Svømning er en god motionsform, der kan dyrkes i alle aldre. Svømning er effektivt, når du ønsker at vedligeholde sin kondition.


Til svømmelektionerne og -træningen findes der masser af udstyr, som gør svømmetræningen spændende, og Presenco Sport har et bredt sortiment til svømmeren, svømmeundervisning og svømmehaller:


Redskaber til svømning, aquafitness - sjov og leg i vand


Besøg vores webshop og find en stort udvalg af træningsredskaber til aquafitness. Denne form for træning er mere og mere udbredt, da det er en blid træningsform. Vi tilbyder alt fra håndvægte til vand til vandtrampoliner. og andre redskaber du kender fra fitness.


Er du mere til at have hovedet under vandet finder du en masse sjove redskaber til dykkerleg. Du finder selvfølgelig også en masse andre sjove legesager til brug i poolen. Babylegetøj til vand og store oppustelige badedyr  til svømmehallen.


Til dig som svømmer kan vi tilbyde svømmebriller, svømmefødder og andet personligt udstyr til svømmetræning. Du finder også udstyr til svømmetræningen som f.eks. svømmebræt, håndpadler, svømmebælter og andre redskaber til en optimal svømmetræning og svømme undervisning i skolen.


Besøg også vores blog med gode råd til svømmeudstyr til ferien. Her finder du råd om snorklingsæt til både børn og voksne hvis ferien står på dykning. Er du på vej på strand- og badeferie og skal have armvinger og sjovt vandlegetøj med finder du også det i vores webshop.


Download katalog over svømmeudstyr


Ønsker du vores katalog over svømmeudstyr, så kan du downloade det her.


Vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder af udstyr til svømmetræning og udstyr til svømmehallen. 


Vi besvarer gerne spørgsmål og henvendelser om svømning og svømmeudstyr. Skriv til os på post@presencosport.dk eller ring på 7550 6011 og få svar på dine spørgsmål.


Hvis du vil læse mere så tryk her: Svømning 

Henter produkter ...