Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00

Få rabataftale


Hvorfor Presenco Sport?

Presenco Sport består af et stærkt hold af erfarne medarbejdere, der alle brænder for sport og fysisk aktivitet. Vores mål er at fremme aktivitetsniveauet inden for sport, idræt samt fysisk bevægelse, sjov og leg.

Hos Presenco Sport finder du et stort udvalg af udstyr inden for næsten alle sportsgrene, og vores servicemindede medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr.

Du kan handle 24/7 online på vores hjemmeside www.presencosport.dk, med dit eget login.

For at belønne vores loyale kunder, der regelmæssigt indkøber udstyr, tilbyder vi rabataftaler. Hvis du står for indkøb af udstyr til din forening, kan du spare penge ved at indgå en rabataftale med os.

Du kan nemt og hurtigt bestille en rabataftale ved at klikke på knappen nedenfor og udfylde felterne. Oplys blot hvor mange medlemmer I er og det forventede årlige indkøb, så vi kan få udregnet en rabataftale til jer.

Hvorfor få en rabataftale?

Der er mange grunde til at du skal indgå i en rabataftale med os, herunder:

✔ Servicemindede medarbejdere.

✔ Telefonisk vejledning fra kl. 8-16 alle hverdage (fredag 8-15).

✔ Kompetent vejledning i køb af udstyr.

✔ Bredt sortiment indenfor alle sportsgrene.

✔ Mulighed for at se din rabat og handle 24/7 på www.presencosport.dk med eget login.

✔ En rabataftale som passer bedst til dig eller din forening

✔ Løsninger tilpasset dit behov

✔ Vi binder dig (selvfølgelig) ikke


Vi har ekspertise indenforHar vi fanget din interesse og lyder ovenstående som noget for dig?


Hvis du allerede har besluttet dig for at indgå en rabataftale, kan du nemt og hurtigt bestille en ved at klikke på knappen "Bestil rabataftale" nedenfor. Udfyld blot felterne og gennemfør processen, så vi kan udregne en rabataftale til dig.

Ønsker du derimod at lære mere om hvad en rabataftale indebærer, så er du mere end velkommen til at booke et onlinemøde og få en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig eller din forening. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi tilretter os efter din travle hverdag. Derfor kan du booke et onlinemøde med os alle dage mellem kl. 8 og 16 (fredag 8-15)