Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Fritid & Bevægelse

Fritid og Bevægelse

Balance, koordination & co.

Det skal være sjovt at dyrke sport for børn, men det skal også udfordre og støtte dem. Vi tilbyder talrige sports- og legeredskaber, der fremmer reaktionsevnen, sansomotorikken og holdånden. Hos Presenco Sport tilbyder vi mange forskellige vipper, brædder og bolde til træning af balance og koordination. Produkter fås selfølgelig i kulørte farver, som børn nu engang bedst kan lide det.

På denne side finder du forskellige bevægelseslege opdelt i grupper med redskaber som f.eks. jongleringsartikler, klatreudstyr og aktivitetsspil således at sjov og leg forenes med indlæring. Rul længere ned på siden og opdag vores mange spændende produkter. 

Når matematik og sport forenes

Selv teoretisk undervisningsstof kan nu muliggøres gennem bevægelseslege som kan hjælpe til at børnene bliver endnu dygtigere. Hos Presenco Sport tilbyder vi nemlig adskillige produkter som bl.a. kasteskiver med tal som skal lægges sammen, deles, ganges og divideres. Produkter som fremmer og styrker børnenes evner indenfor udregning, alt sammen gennem sjov og leg.  

God service, bedre råd & bedste sortiment 

Hos Presenco Sport stræber vi os efter at yde den bedste service og give dig gode råd i forbindelse med dit køb. På vores webshop finder du et bredt udvalg af proukter hvor vi har samlet vores store sortiment af produkter til fritiden. Vi sørger for altid at have et bredt sortiment og derfor holder vi løbende vores webshop opdateret med de nyeste og fedeste produkter. Hvis du gerne vil se de seneste nyheder indenfor fritid og bevægelse, så kan du se produkterne her

Har du brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende vores produkter, så kan du kontakte os på post@presencosport.dk eller ring til 7550 6011.

Henter produkter ...