Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Cykelstativer

Cykelstativer

Mangler hallen, klubben eller hjemmet cykelstativ til flere cykler. Det er lige hvad vi kan tilbyde. Se vores cykelstativ lige her! 


Cykelstativ


Cykelstativer er en vigtig del af sportshaller, klubber m.m. "tilbehør", da mange børn cykler til sport, da man ikke har bil endnu, og ikke altid kan forvente mor og far kan køre. Derfor er det også vigtigt at børnene har et sted de kan stille cyklerne, både for klubben og børnene. På den måde har man styr over, at de ikke bare bliver stillet overalt, samtidigt med at børnene altid har styr på hvor deres cykel er. 


Vi tilbyder dette smarte Cykelstativ Model 2000, der fås i to størrelser, henholdsvis 3 og 6, efter antallet af cykler der er plads til. Stativet er lavet med skiftevis høje og lave pladser, der skaber mere plads på rækken. Stativet er lavet således, at det kan forbindes ved køb af flere stativer, så man f.eks. kan have 2, 3, 4 eller flere stativer ved siden af hinanden. Det kan monteres i jorden, for yderligere sikkerhed og stabilitet. 


Gulvmontage


Til montering af cykelstativet til gulvet anbefales det, at benytte sig af af et par gulvmontage-vinkler til at forankre det i jorden.

Henter produkter ...