Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Tennisketchere

Tennisketchere

Er det på tide at opgradere sin tennisketcher? Eller er du lige startet? Her har vi tennisketcher til både børn og voksne. 


Der kan være flere grunde til at man ønsker at købe en ny tennisketcher. Begynderen som ønsker at komme i gang med spillet og træningen så hurtigt som muligt. Tennisspilleren på mellem- eller højt niveau kan mærke fremgang og vil gerne tilpasse sit spil og ketsjeren bedre til hinanden. Eller måske er din yndlingsketsjeren simpelhen bare blevet for gammel.


Tennisketcher til børn


I vores webshop finder du tennisketcher til børn i flere forskellige længder. Ketcherne leveres i længde fra 43 til 68 cm. Jo længere tennisketcheren er jo tungere bliver den. Ved køb af en ny tennisketsjer er det vigtigt at vælge den ketsjer, som bedst passer til dine evner.  Den største forskel på børne og tennisketchere til voksne er, at vægten er noget lavere ved junior samt selve længden, hvilket gør den en del nemmere at spille med.


En tommelfingerregel ved køb af børne tenniskecher er: Hold ketcheren i strakt arm ned langs benet, ketcheren bør ikke røre gulvet. Tennisspiller skal kunne svinge ketcheren over hovedet i en servebevægelse, uden at den føles for tung. Til træning af børn anbefaler vi at der bruges enten skumtennisbolde eller reducerede tennisbolde.


Tennisketcher til udlån i Tennisklubben


Som en god service til nye medlemmer i tennisklubben er det er god ide at stille tennisketchere til rådighed til udlån eller leje. Disse tennisketcher kan klubben også bruge når I invitere byens skoler til at komme at spille tennis. Måske det kan give nogle nye medlemmer. I vores webshop har vi samlet hele vores udvalg af tennisketcher og sæt til skole tennis. Vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder af udstyr til tennistræning og udstyr til tennisbanen.


Har du spørgsmål vedrørende tennis udstyr og tilbehør, kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...