Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Gymnastikkøller

Køller til gymnastik


Hos Presenco Sport har vi flere typer køller til gymnastik. Vi har gymnastikkøller til træning, opvisning og konkurrence.

Gymnastikkøller bruges til øvelser i rytmisk gymnastik (også kaldet RSG), enten individuel i sportsgymnastik (OL-disciplin) eller i grupper.

Gymnastikkøller kan leveres kan i forskellige størrelser til junior og senior. Gymnastikkøllerne leveres ligeledes i både træ og plast. Begge typer kan tåle at blive tabt på gulvet, hvis de ikke gribes efter et kast.

Vi kan tilbyde gymnastikkøller i flere forskellige farver, så den passer til dragten.

Gymnastikkøllerne bliver brugt til mange forskellige øvelser, både til at svinge rundt og kaste op i luften. Når gymnasten kaster dem op i luften, laver man typisk forskellige kropsøvelser inden de gribes igen.

I vores sortiment finder du også gymnastikkøller som overholder F. I.G.-forskifterne (Det Internationale Gymnastikforbund).

Opbevaring af gymnastikkøller

I vores webshop finder du også en ophængshylde speciel lavet til gymnastikkøller. Denne kan aflåses så gymnastikforeningens køller er sikkert opbevaret. Få styr på gymnastikkøllerne med dette praktisk ophængsystem.

Andre redskaber til rytmisk gymnastik

Når du handler med Presenco Sport, kan vi tilbyde andre håndredskaber til netop rytmisk gymnastik. Besøg vores webshop og se hele sortimentet af: Gymnastikbolde, tøndebånd, sjippetove og vimpler.

Har du spørgsmål vedrørende redskaber til gymnastik, så kontakt os. Ring på 7550 6011 eller send os en e-mail på post@presencosport.dk.


Henter produkter ...