Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Hammerkast

Hammer til hammerkast


Kan du også lide disciplinen hammerkast? Så find hvad du skal bruge for at komme igang her! Vi har forskellig vægt og størrelser.


Hammerkast


Hammerkast er ikke det som mange mennesker tror det er, der findes mange personer, som tror at hammerkast er en disciplin hvor der bliver kastet med en normal hammer. En hammer til hammerkast er en kugle der er forbundet til et håndtag. Dog var det fra 1300-tallet frem til 1900-tallet, en smeds forhammer der bliv brugt til hammerkast, derfor hedder det hammerkast.

Hammerkast er en disciplin der oprindeligt stammer fra Irland, her afholdte man The Tailteann Games, hvor hammerkast blandt andet var en disciplin.

Hammeren kastets ud fra en kastegård, hvor kasteren har 3 forsøg til at kaste hammeren så langt som han kan. Vinderen er den som kan kaste længst, hvis der er 2 der har kastet lige langt findes vinderen ved at se på deres næst bedste kast.


Hammer til hammerkast


Hammeren til hammerkast består, af en kugle som er fast til et håndtag via en stålwire. Hovedet eller kuglen kan have forskellige størrelser alt efter hvem den skal bruges til, eller hvor meget den vejer.


Hovedet til hammeren har den samme vægt, som kuglerne til kuglestød har, hvilket gør at man kan få dem fra 300g til 11,34 kg.


Størrelsen er selvfølgelig afgørende af hvem der skal bruge den, kommer det til skolebrug og nybegynder, ville det være godt at bruge kastehammer som har en vægt på 300g til ca 2 kg.


Varemærker


Vi har varemærker til forskellige hammer, som vi er meget stolte af at vise til jer. Om det så er speciale varemærker så som: Polanik og Sportco du leder efter, så kan du finde dem her ved os.

Med varemærkerne sikrere du dig, at produktet er lavet af den bedste kvalitet.


Læs mere om Hammerkast her: Hammerkast

Henter produkter ...