Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00

Om sportsanlæg

billede af en padelbane med ketcher og bolde

Indholdsfortegnelse
Hvad er sportsanlæg?


Denne sektion repræsenterer en række større produkter, hvor dialog, vejledning, montage, men typisk også billeder og tegninger er påkrævet. En del af de produkter, som vi tilbyder egner sig ikke umiddelbart til at blive solgt i en webshop, men kræver ekstraordinær dialog, rådgivning og ekspertise for at blive realiseret. På denne og de tilknyttede indholdssider, går vi derfor skridtet videre for at sikre, at der kan findes svar på så mange spørgsmål som muligt.

Her får du mere end en kortfattet forståelse af løst udstyr, da vi præsenterer en dybdegående gennemgang af specifikationerne for udvalgte produkter. Dette giver dig muligheden for at træffe informerede beslutninger, baseret på dine behov og præferencer. Uanset om det drejer sig om dimensioner, materialer eller tekniske aspekter, har vi gjort det nemt for dig at finde den nødvendige information. Samtidig vil der som regel og uanset være behov for yderligere dialog i forhold til tilbudsfasen, leveringstiden, leveringsstedet og monteringsvejledningen.

Hos Presenco Sport monterer vi som hovedregel ikke, men henviser i stedet til, at man som kunde benytter lokale montører, da mange foreninger har lokale håndværkere i klubben, som gerne bidrager med at holde økonomien på et fornuftigt niveau og samtidig at nå helt i mål med den sidste fase af jeres projekt. Såfremt der på udvalgte produkter er mulighed for montering, vil det fremgå i forbindelse med beskrivelsen af det enkelte produkt eller gennem den efterfølgende korrespondance.

Produkterne i denne sektion har som udgangspunkt ikke en større beskaffenhed, end at det kan udføres af en (eller flere) personer med lidt håndværksmæssig snilde. Vi ser samtidig en værdi i, at man støtter lokale håndværkere eller trækker på faglig viden hos en pedel eller et kompetent klubmedlem.


ProdukterSådan laver du en forespørgsel


Finder du et bestemt produkt interessant, kan du på et hvilket som helst tidspunkt klikke dig videre til vores forespørgselsformular via banneret med kontakt os eller ved at trykke her. Herefter udfylder du felterne, sender den ind og afventer svar fra os.

Har du spørgsmål, finder du nederst på hver side vores kontakt information, der giver dig muligheden for at række ud og høre mere.Har du et spørgsmål eller brug for ekstra rådgivning?


Tøv ikke med at kontakte vores team. Vi er her for at besvare dine spørgsmål, drøfte dit projekt og hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning til netop jeres projekt.

Hvem er vi?


Presenco Sport A/S har siden 1977 været dedikeret til salg og vejledning i indkøbet af rekvisitter til idræt, sport, bevægelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. Vi er en stribe erfarne medarbejdere, som arbejder meget tæt sammen med en lang række eksterne leverandører, herunder producenter, grossister samt service- og IT-virksomheder.

Ønsker du at lære endnu mere om os inden du træffer din endelige beslutning, så kan du læse om vores vision, kerneværdier, historie og meget mere lige her.