Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Baseball

Baseball

Bolde til baseball og softball


Mangler du en baseball bold eller to? Eller måske mangler du en softball bold?
Vi har både bolde til softball og baseball, så tag et kig nærmere!


Baseball er i familie med rundbold


Faktisk stammer baseball helt tilbage til begyndelsen af 1800-tallet. Det er et amerikansk boldspil, der er i familie med rundbolden, som vi kender herhjemme i Danmark. Spillet er mellem to hold, der normalt består af ni spillere, hvor holdene skiftes til at være ”ude” og ”inde”. Bolden er lavet af hårdt læder med en kerne af kork eller gummi – måske begge dele. Den vejer 142 gram og har en omkreds på ca. 23 cm.

Bolden er syet sammen med end anden farve end læderet, da batteren benytter stingene til at tyde rotationen når bolden bliver kastet.


Forskellen på baseball og softball


Men hvad er forskellen egentlig på baseball og softball?

Grundlæggende er det faktisk samme spil, men der trods alt nogle ændringer, der gør forskellen. De største forskelle er klart:


- Man kaster underhånds-pitch i softball – altså er underhåndskast når man skal ”serve”, hvor man kaster overhåndskast i baseball.

- Man spiller med en større bold i softball, og faktisk er den slet ikke blød.

- Banen er betydeligt mindre i softball, der gør det nemmere at løbe til første base og kaste bolden samme vej. Spillet bliver derfor mere aktivt og hurtigere.

- I modsætning til baseball, skal man i softball blive på sin base indtil pitcheren har sluppet bolden.

Faktisk er det slet ikke så svært at komme i gang med softball. Du er i hvert fald godt på vej, med en softball i hånden.  


God service, bedre råd når du handler hos os


I vores webshop har vi samlet hele vores sortiment af udstyr til stadion og sportspladser, og vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder, så vi altid har det bedste at tilbyde dig.

Skulle du alligevel have spørgsmål om dommerudstyr, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Hvis du vil læse mere så tryk her: Baseball

Henter produkter ...