Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Fitness trampoliner

Fitness Trampoliner | Fitness og Aerobic

Her kan du se vores store udvalg af fitnesstrampoliner. Udover fitness trampoliner har vi også små trampoliner til børn, som kan benyttes udenfor også. I USA er der fitness hold med trampoliner, hvor du hopper på disse fitness trampoliner med instruktør på. Så mangler du fitness trampoliner til fitness hold, Cross-fit eller til privat brug så se vores udvalg her. 

Mangler du en fitness trampolin uden styrestang/ håndtag?

Vi har flere forskellige fitness trampoliner uden styrestang/ håndtag. Vi har et stort udvalg af Trimilin Trampoliner, som anbefales til udholdenhedstræning og aerobic.Trimilin Trampolinergør det muligt at drive en høj kørefrekvens og hurtig dynamisk bevægelse.

Du kan nemmere træne din balance, muskler og udholdenhed, ved at skulle hoppe uden håndtag. De fleste af vores trampoliner er baseret på latex elastikker/gummi bånd som giver blødere afsæt og mindre støj ved brug. 

Mangler du fitness trampoliner med styrestang/ håndtag?

Fra IKON har vi flere forskellige fitness trampoliner. Når du træner på IKON trampoliner forøger du din udholdenhed og styrker, strammer din figur og øger din fedtforbrænding når du træner på trampolin. Uanset om du vælger at gå, hoppe, hoppe eller jogge - Hver form for bevægelse på IKON styrker kroppen og brænder op til 1200 kalorier i timen!

Trampolin træning har endnu flere fordele: Du træner koordinering og balance, forbedrer cirkulationen til alle dine organer og stimulerer kroppens lymfestrømme. Bedst af alt er trampolintræning sjovt!

Fra IKON har vi IKON basic og IKON premium

IKON Basic er den solide og pålidelige trampolin model fra IKON til daglig brug derhjemme. Den har otte robuste fødder og leveres med højdejusterbart styr. Med sin neutrale sorte finish passer IKON Basic ind i ethvert miljø.

IKON premium er en mere avanceret trampolin til øvede. Du har valget mellem fire forskellige reb tykkelser for at justere hoppe niveauer i henhold til vægt, intensitet og træning mål. PREMIUM BLACK er sort, pulverlakeret stål og fiber og kan benyttes i ethvert fitnesscenter, cross-fit eller i hjemmet.

Det er også muligt at få et balancehåndtag monteret på begge trampoliner, hvis dette behøves.

Vi har også andre varemærker end Trimilin og IKON! 

Fra Eurotramp har vi denne Trimm Tramp, som er den mindste trampolin fremstillet af Eurotramp og tilbyder mange anvendelsesmuligheder. Den er egnet til terapeutiske formål som bevægelsest terapi og rehabilitering. Til privat brug tjener den til fysisk aktivering, stressaflastning, vægtreduktion, styrkelse af hele musklerne, udholdenhedstræning mv.

Vi har fokus på god service! 

I vores webshop har vi samlet hele vores store sortiment af fitness trampoliner, og vi sørger for at opdatere webshoppen løbende!  

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!


 


 

Henter produkter ...