Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Omklædningsrum

Omklædningsrum


I vores webshop finder du møbler, som både er til brug i omklædningsrum i idrætshaller, virksomheder og andre foreninger. Vi kan hjælpe dig med at indrette dit omklædningsrum med skabe, bænke og andet tilbehør.

Omklædningsbænke i træ


I vores sortiment finder du robuste og holdbare omklædningsbænke til alle typer af omklædningsrum. Omklædningsbænkene leveres i både fyrretræ og bøgetræ. Ønsker du en anden farve på stålkonstruktionen på bænken kan du vælge imellem 5 forskellige farver.

Alle omklædningsbænke kan laves på mål efter dine ønsker – send os en tegning af dit omklædningsrum, så udarbejder vi et tilbud til dig.

Omklædningsbænkene leveres i forskellige udformninger. De kan bl.a. leveres som dobbeltsidet omklædningsbænke, hvis bænke skal stå midt i et omklædningsrum.

Omklædningsbænke kan leveres med og uden knagerække og fodrist.

Omklædningsbænke til svømmehaller og vådrum


Vi tilbyder også omklædningsbænke som skal tåle miljøet i et vådrum i f.eks. en svømmehal. Vores tilbyder et af markeds bedste plastbænke fra det anerkendte mærke REA. Her får du et produkt af meget høj kvalitet, som er lavet udelukkende af plastik.

Disse plastikbænke kan ligeledes leveres i forskellige modeller – med og uden ryglæn.

Vi kan også tilbyde prisbillige fritstående plastbænke i god kvalitet, hvis du f.eks. mangler en bænk til gæsterne ude i svømmehallen. Disse bænke kan leveres både med og uden ryglæn.

I samme serie leveres også pusleborde og kravlegården til omklædningsrummet.

Knagerækker


Vi tilbyder forskellige løsninger af knagerækker i vores webshop. Vi har mobile garderobestativer og væghængte knagerækker. Med knagerækker sikre du at omklædningsrummet er optimal indrettet.

De væghængte knagerækker leveres i både plast, træ og metal. Vores meste solgte knagerækker kan leveres i flere farver, så den passer ind til omklædningsrummet. En farverig knagerække kan også give lidt kulør til en hvid væg. Disse knagerækker leveres i moduler af 1 meter, men kan kobles sammen til den ønsket længde.

Førsthjælp i omklædningsrummet


I vores sortiment af førsthjælps udstyr kan vi tilbyde både tasker og skabe med førsthjælpsudstyr, som kan være en stor hjælpe når den spiller er skadet. Sker behandlingen i omklædningsrummet har du udstyret lige ved hånden.

God service, bedre råd når du skal indrette dit omklædningsrum


I vores webshop finder du vores komplette program til indretning af omklædningsrummet.

Skulle du have spørgsmål vedr indretning af omklædningsrum, så ring til op på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og tilbyder dig et bredt sortiment til idrætshallens, foreningen eller skolens omklædningsrum.


Henter produkter ...