Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Konkurrence volleybolde

Volleybolde til konkurrencer


Konkurrence volleybolde


Konkurrence volleybolde er det ypperste du kan få indenfor volleybold. Det er bolde af højeste kvalitet, lang holdbarhed, og bedste egenskaber. Boldene man benytter sig af, adskiller sig lidt fra beach volleybolde, ved at være hårdere, hvilket er med til, at øge den kraft bolden kan sendes afsted med. Bolden skal være lavet af læder eller syntetisk læder, den skal veje mellem 260-280 gram, og have et indvendigt pres på mellem 0,300-0,325 kg/cm. 


Volleyball  


Volleball spilles i modsætning til beach volley, indendørs. Man spiller på en bane der er 9m x 18m stor, og man er 6 man på hvert hold, da banen er større, og hastigheden bolden kommer med, er højere end man kender det fra beachvolley. Ydermere er de professionnelle indenfor volleyball meget høje, da nettet er højt, og man skal kunne komme højt op, for at kunne slå bolden i gulvet på modstanderens banehalvdel. Man spiller med et net der for mændene er 2.43m højt, og forr kvinderne er det 2.24m højt. 


Det kræver meget, at være god til volleybold, da man skal være i stand til at kunne mange forskellige slag, som f.eks. at serve, set, aflevere, angribe, blokere, kaste sig, og mere til. 


Vores udvalg


Hos os finder du konkurrencebolde fra mærker som Molten, Mikasa og Conti. Alle producerer bolde af ypperste kvalitet. Du kan f.eks. bolden Mikasa MVA 200, som er en førsteklasses bold. Den er udviklet med den såkaldte DImple-overflade, der øger flyveegenskaberne og giver en fremragende boldkontrol. Endvidere er bolden lavet i et revolutionerende 8-delt panelkonstruktion, samt lavet i et nyt soft-materiale, der absorberer væsentligt mere stødenergi, en almidelige 18 delte bolde. Bolden var officiel kampbold ved OL i både 2008 og 2012.  

Henter produkter ...