Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Fitness & Fysio

Fitness & fysioterapi udstyr


Fitness er ikke længere en trend, men er de seneste år blevet en etableret sportsgren. Fitness studios skal tage højde for mange forskellige behov: Sportsfolk, der helst træner for sig selv på redskaber, sportsfolk, der dyrker udholdenhedssport eller styrketræning og fitness-fans, der helst motionerer i en gruppe og med vejledning.


Motion i fællesskab


Presenco Sport kan assistere med indretning af fitnesslokaler til grupper: Fast installerede redskaber, som spejl- eller ribbevægge eller balletstænger, men også udstyr med varierende anvendelsesmuligheder til forskellige kurser: Indoor Bikes, stepper, sjippetove, bolde og meget mere.


Styrke og udholdenhed for individualister


Til cardio- og styrketræning tilbyder vi et bredt sortiment af redskaber, der opfylder alle behov – både til professionel brug i studios og til privat brug. Udover konkurrencedygtige ”no-name” redskaber, satser vi også på erfaringen med velrenommerede fitnessmærker.


Fra atletikbælter til trækmanchetter


Hos Presenco Sport stopper indretningen af sportslokaler ikke ved inventaret. Vores fitness-sortiment har alt, hvad sportsfolk har brug for i sportstasken – både atletikbælter, trækmanchetter, den obligatoriske hjertefrekvensmåler eller de små håndvægte til fitness i stuen.


Leverandør af udstyr til motionsrum


Presenco Sport leverer ikke kun sportsredskaber til rehabilitation og fysioterapi, men er også en kompetent leverandør af udstyr til klinikker og helsecentre. Vi kan tilbyde at planlægge din indretning i fællesskab med dig og efter dine behov.


Balance, koordination, bevægelighed


Balanceøvelser, koordinationstræning og bevægelsesfremme hører til de vigtigste elementer inden for fysioterapi og genoptræning. Til dette formål har vi et udvalg af specialudviklede redskaber af høj kvalitet og udstyr til dette formål.


Individuelle træningsredskaber


Når det drejer sig om sundhed, kommer det især an på kroppens individuelle behov. Derfor tilbyder Presenco Sport produkter til fysioterapi og wellness, der kan tilpasses enhver patient: efter alder, førlighed og præstationsevne.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på post@presencosport.dk eller på 7550 6011, så hjælper vi dig til at vælge det rigtige udstyr.

Hvis du vil læse mere så tryk her: Fitness

Henter produkter ...