Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Kampsport

Kampsport


Her finder du et stort udvalg af produkter til Boksning, Brydning og Judo, så hvis du er på udkig efter nyt udstyr, så finder du det her. Du kan læse mere nedenunder!


Boksering


Vi kan tilbyde en hel og topmoderne boksering, til klubben eller foreningen der står og mangler en ny boksering til jeres boksere. Der er her tale om denne Bänfer boksering. Den er lavet i en super stabil konstruktion, der sikrer en stabil og komfortabel træning for bokseren. Ringgulvet er lavet af 30mm. tukke OSB-træplader. Hjørnestolperne kommer endvidere i de klassiske oficielle farver hvid, rød og blå, med henholdsvis 2 hvide, og en af hver i rød og blå. Hertil følger en trappe med 3 trin, for nem adgang til bokseringen. Det gode ved denne boksering er, at den også kan leveres som fritstående træningsring, hvis man ikke ønsker selve gulvet. 


Bokseudstyr til konkurrence, træning, fitness


Hos os finder du et stort udvalg af produkter til boksning, træning og fitness, så du kan holde dig selv i den bedste form. Her er boksning nemlig en fremragende motionsform. Vi har fundet et par af vores mange produkter frem, som vi vil fremhæve her, så du for en ide omkring vores sortiment. Du finder blandt produkter fra Reebok, Everlast, Paffen Sport m.m. 

Vi tilbyder et stort udvalg af boksesække, både hængende og stående som f.eks. denne Stående boksesæk, lavet i PVC materiale - lamineret læder. Den har en total højde på 173 cm. Hvis du er mere til hængende boksesække, har vi bl.a. disse smarte modeller fra Reebok. Reebok Combat Thai boksesæk sikrer dig en super effektiv og hård træning med masser af intensitet.

Herudover har vi et stort udvalg af boksehandsker, træningshjelme, elastikker og sjippetove, samt mere brugbart udstyr. Her kunne vi fremhæve, denne skridtbeskytteren fra Paffen Sport eller disse fede Boksehandsker fra Paffensport.


Udstyr til Judo og Brydning 


Presenco Sport har i mange år leveret sportsmåtter til judo og brydning og tilbyder også specielle dukker til træning og øvelser i disse klassiske sportsgrene. Endvidere tilbyder vi også velegnede scoringstavler, så tilskuerne altid kan se, hvilket greb eller kast, der fik point. Til bryderen der kun vil have det bedste, tilbyder vi denne smarte Reebok Boksesæk Combat Grappling, der med garanti vil kunne hæve dine evner til et nyt niveau. Her kan du finpudse alle dine greb og teknikker inden du skal i kamp.

Hvis du udøver Judo har vi måtterne og dragterne til dig. Vi tilbyder bl.a. disse Faldmåtter perfekt til Judo. Måske mangler du en træningsdukke, til træning af dine teknikker, uden at skade dine kammerater, hvis det er tilfældet, er denne Judo træningsdukke lige noget for dig. Derudover finder du også Judodragter og Scoretavler tilf.eks. turneringer


Kontakt os


Husk du altid kan kontakte os med spørgsmål eller forespørgsler over mail post@presencosport.dk - På telefon nr. 75 50 60 11 - På vores Livechat eller igennem Facebook. Vi sidder klar ved tasterne og telefonerne hver dag mellem 8-16 man-tors og 8-15 fredag. 

Henter produkter ...