Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Atletik

Atletik Udstyr


Hos Presenco sport, går vi meget op i at levere det allerbedste udstyr, til din atletik bane. Vi er dedikerede til at tilbyde alt, hvad du behøver for at vedligeholde og forbedre din atletikbane. Vores atletik sortiment omfatter derfor et meget bredt udvalg til de forskellige atletik discipliner - løb, kast og spring.

Stort udvalg af atletik udstyr i høj kvalitet


Gennem årene har vi hjulpet atletikklubber, -forbund, -træningscentre og skoler, med at forbedre deres faciliteter, eller skabe de bedste træningssteder, så de kan træne deres udøvere bedre. Vores sortiment omfatter udstyr til både skoler på grundlæggende niveau og klubtræningen helt op til højeste eliteniveau.

Vores udvalg af atletikudstyr indebærer alt fra metodiske træningsredskaber til børn, til tilbehør som hække, stangspringsmåtter, højdespringsmåtter, spyd til spydkast og måleudstyr.


Mærkevarer der passer til dig


Vi er stolte af at præsentere en imponerende samling af anerkendte mærkevare, herunder BänferPolanikPedaloNordic sport og BlockX. Disse mærkevarer garanterer den bedste kvalitet og pålidelighed, så du kan have fuld tillid til dine produkter.

Udover atletikudstyr tilbyder vi også et udvalg af træningstøj fra select. der passer til lige præcis din foretrukne disciplin.

Kontakt os for atletiktilbehør


Handler du med Presenco Sport kan du trygt og sikkert udstyre hele atletikklubben med kvalitets udstyr eller skifte gammelt, nedslidt materiel ud.

Har du spørgsmål om atletikudstyr, er du meget velkommen til at kontakte os på post@presencosport.dk eller 7550 6011. Vi hjælper og guider dig gerne, så du køber det rette atletik udstyr.

Hvis du vil læse mere om atletik som sportsgren så tryk her: Atletik

Henter produkter ...