Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Atletik

Atletik Udstyr


Hos Presenco sport, går vi meget op i at levere det bedste udstyr, til din atletik bane. Derfor kan du hos os finde alt, der skal bruges til at vedligeholde eller forbedre din atletikbane. Vores atletik sortiment omfatter et meget bredt udvalg til de forskellige atletik discipliner - løb, kast og spring.

Stort udvalg af atletik udstyr i høj kvalitet


Gennem årene har vi hjulpet såvel atletikklubber, -forbund og -træningscentre som skoler, med at forbedre deres faciliteter, eller opbygge de bedste trænings steder, så de har kunne træne deres udøver bedre. Vi kan levere udstyr til alle træningsniveauer fra skolerne, som primært er på grundlæggende niveau til klubtræningen, som kan gå helt op til højeste eliteniveau.

Vores udvalg af atletikudstyr går lige fra metodiske træningsredskaber til børn til tilbehør som hække, stangspringsmåtter, højdespringsmåtter, spyd til spydkast og måleudstyr.


Mærkevarer der passer til dig


Ved os kan du finde flere forskellige mærkevare. Hos os kan du få produkter fra: BänferPolanikPedaloNordic sport eller BlockX. Med disse mærkevarer sikrere du dig, at produktet er lavet af den bedste kvalitet.

Vis du mangler træningstøj, til at udøve din atletikgren, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi har nemlig træningstøj fra select.

Ring eller skriv til os om tilbehør til atletik


Ved at handle med Presenco Sport kan du udstyre hele atletikklubben med kvalitets udstyr eller skifte gammelt, nedslidt materiel ud.

Har du spørgsmål om atletikudstyr, er du meget velkommen til at kontakte os på post@presencosport.dk eller 7550 6011. Vi hjælper og guider dig gerne, så du køber det rette atletik udstyr.

Hvis du vil læse mere så tryk her: Atletik

Henter produkter ...