Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Gymnastikbolde

Bolde til Rytmisk Gymnastik

Hos Presenco Sport har vi et stort udvalg af bolde til gymnastik. Vi forhandler bl.a. gymnastikbolde fra det anerkendte mærke TOGU®. I sortimentet finder du både gymnastikbolde til træning, gymnastikopvisning og konkurrencer indenfor sportsgymnastik.

Gymnastikbolde

En gymnastikbold bruges til øvelser i rytmisk gymnastik (også kaldet RSG), enten individuel i sportsgymnastik (OL-disciplin) eller i grupper.

Som nybegynder skal der med fordel bruges en ærtepose som er lettere at håndtere og med til at udvikle børnenes motorik inden den rigtige gymnastikbold tages i brug.

Når du træner med en gymnastikbold, træner du både motorik, balance og koordination. Træning med en gymnastikbold er for dig som kan lide udfordringer, sjov og sved på panden.

Størrelse og vægt på gymnastikbold

Gymnastikbolde leveres som standard i to størrelser, nemlig 16 og 19 cm.

Den mindste bold på 16 cm vejer typisk 300 gram. Denne gymnastikbold bruges af børn og juniorer op til 18 år.

Den store bold på 19 cm vejer 400 gram, og bruges til senior / voksne hold. Denne størrelse bold bliver brugt til konkurrencebrug indenfor sportsgymnastik.

Materiale gymnastikbold

Gymnastikbolde leveres i mange flotte farver. Man kan få gymnastikbolde som er lakeret, hvilket gør dem utrolig flotte blanke, og gør at gymnastikbolden har et godt greb.

Alle gymnastikbolde er lavet af kraftig ruton, som er meget elastisk og anti-statisk. Gymnastikboldene leveres alle med ventil, så du selv kan justere lufttrykket i bolden. Husk at købe en pumpe hvis du ikke allerede har en.

En gymnastikbold har gode hoppeegenskaber.

Andre redskaber til rytmisk gymnastik

Når du handler med Presenco Sport, kan vi tilbyde andre håndredskaber til netop rytmisk gymnastik. Besøg vores webshop og se hele sortimentet af: Gymnastik køller, tøndebånd, sjippetove og vimpler.

Har du spørgsmål vedrørende redskaber til gymnastik, så kontakt os. Ring på 7550 6011 eller send os en e-mail på post@presencosport.dk.

Henter produkter ...