Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Klatreudstyr

Klatreudstyr

Specialist i klatreanlæg

Er du proffesionel eller har stor erfaring og viden idenfor klatring og mangler klatreudstyr, så kan du finde lige hvad du mangler fra en af vores produktkategorier som du finder forneden. Men hvis du er nybegynder eller ikke har den helt stor viden indenfor området, så skal vi nok hjælpså godt vi kan. 

Hos PresencoSport samarbejder vi nemlig med tyske specialister i kunstige klatrevægge, og kan derfor give dig kompetente rådgivning om klatring. Vores samarbejdspartnere har i over 15 år udviklet og fremstillet specielle klatrevægge og -greb til fritid, sport, leg og terapi, der alle følger standarden EN 12572.

Systemkompetence fra samme sted

Ønsker du dig et boulderanlæg eller en komplet klatrehal så kan vi hos Presenco Sport med vores kontakter og mange års erfaring udvikle en passende løsning til dig i den sædvanlige førsteklasses kvalitet. Hvis du derfor står og mangler noget som du ikke kan finde på vores webshop, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe dig.  

Kompetence for klatrere

Klatrere profiterer af vores kompetence – og de profiterer af de kompetencer, de får ved at dyrke klatresport: Der findes næppe en anden sportsgren hvor motoriske og sociale færdigheder (at sikre og blive sikret, give og have tillid), kan integreres på en så harmonisk måde som ved klatring – i enhver alder og på ethvert sportsligt niveau!

Du kan se og læse mere om denne lodrette Indendørs Bouldervæg på 5 x 3 meter med 90 klatregreb, der giver dig en god variation af klatresport. 

Hvis du kommer til at mangle klatregreb til din klatrevæg, så kan du med fordel se de mange forskellige klatregreb vi forhandler. Se alle vores klatregreb her 

Hvis du vil læse mere så tryk her: Klatring

Henter produkter ...