Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Ketchersport

Ketchersport


Ketcher sport er populært som aldrig før! Mulighederne for at være på hold sammen i en double, eller være alene i kampen i enten tennis eller badminton, er med til at gøre det super attraktivt. Hos Presenco Sport finder du et stort udvalg af gode og billige produkter til squash, tennis, badminton, bordtennis eller speedminton.


Den rette ketcher til den rette sportsgren


Én ting de alle fem sportsgrene har til fælles er, at der er en sportsrekvisit, der går igen. Nemlig en ketcher eller et bat. Vi har ketchere og bat til fem forskellige sportsgrene, hvor du kan finde det, der passer til lige netop din sportsgren. Vi har et stort udvalg af dette, hvor du finder gode produkter til gode priser, vi fører mærker som Victor, Joola, Tretorn, YONEX og mange flere. Kvaliteten er altid i top, og vi har til alle klasser og aldre.


Yderligere udstyr til ketcher sport


Udover den vigtige ketcher, så findes der også en lang række af hjælpemidler og redskaber, der hjælper dig godt på vej.
F.eks. er net og bolde også to meget essentielle ting at have på banen, hvad enten det er til træning eller turneringer. Derudover sælger vi selvfølgelig også stolper til net, borde, tasker, gulvbelægning, dommerudstyr, pointtavler og mere til. Du finder også sæt, der er gode til skoler og nybegyndere, hvor mange kan spille på én gang.


God service, bedre råd når du handler hos os


I vores webshop har vi samlet hele vores sortiment af udstyr til ketcher sport, og vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder, så vi altid har det bedste at tilbyde dig.


Skulle du alligevel have spørgsmål om dommerudstyr, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Henter produkter ...