Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Diverse atletikudstyr

Diverse atletikudstyr


Når man har en atletikbane, er det vigtig at man har udstyret i orden, for at atleterne kan blive trænet bedst muligt. Hos Presenco Sport har vi målebånd, markeringskasser, markeringsspyd, udstyr til start og måling og meget mere så alle atleter kan få den bedste træning.


Udstyr til atletikstadion


Her kan du finde alt det nødvendige udstyr til atletikstadionet. Om man mangler udstyr til Renholdelse og skiltning, eller om man mangler transportvogne til at få flyttet hække, så kan du finde det hele her ved os.


Et atletikstadion skal kunne rumme mange forskellige sportsgrene. Det er derfor vigtig at man har et stadion, med det rette udstyr til vedligeholdelse. Vi har alt du skal bruge til at vedligeholde dit atletikstadion som f.eks. en springgravs glatter, kost til løbebanen eller slæbe net.


Varemærker


Hos os kan du finde mange forskellige varemærker. Vi har blandt andet produkter fra mærkerne PolanikNordic sport, Sportco og Dima. Med disse varemærker sikrer du dig, at produktet er af den bedste kvalitet.


God service, bedre råd & bedste sortiment 


Hos Presenco Sport stræber vi os efter at yde den bedste service og give dig gode råd i forbindelse med dit køb. På vores webshop finder du et bredt udvalg af produkter, hvor vi har samlet vores store sortiment af diverse atletikudstyr.

Vi sørger for altid at have et bredt sortiment og derfor holder vi løbende vores webshop opdateret med de nyeste og fedeste produkter. Hvis du gerne vil se de seneste nyheder indenfor atletik udstyr, så kan du se produkterne her


Kontakt os om diverse atletikudstyr


Har du brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende vores produkter, så kan du kontakte os på post@presencosport.dk eller ring til 7550 6011.

Henter produkter ...