Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Tennislinjer og tilbehør

Tennislinjer og tilbehør til tennisbanen


Alt til markering af tennisbanen. Både hvis du ønsker at markere med kridt eller plastlinjer. Vi har det du skal bruge til montage. Køb det hele samlet. Tennislinierne leveres som standard i bredden 4 cm. Vi er også leveringsdygtige i tennisliniere i bredden 5 cm til midter-serve- og baglinierne.


Montering af linjer på tennisbanen


Tennislinjerne monteres med jordbøsninger / forankringsrør og liniesøm  spyd, hvilket gør dem lige og stabile. Køber du linierne i hele sæt leveres de afpassede længder, hvilket gør monteringen legende let. Læg altid grundlinierne før alt andet ! Du kan vælge at tilkøbe dobbeltsøm til montering i enderne på tennislinierne, da de med tiden godt kan vippe op.


Til montering tilbyder vi selvfølgelig også diverse hjælpeværktøjer som dorn, linietrommel og liniestrammer. Med en liniestrammer lægges tennislinierne let og præcist. Dornen bruges til at slå jordbøsningen ned med.


Når du køber et sæt tennislinier hos os medfølger en udførlig vejledning. Man starter med at mærke yderpunkterne på tennisbanen op og afsluttes med at de nye tennislinier stampes godt med en liniestamper eller en linietrommel, så tennielinierne er trykket hurtigst og pænt.


Efterfølgende er det vigtigt regelmæssigt at vande tennisbanen - især ved linierne. Det er også optimalt for banen at den ofte bliver tromlet med en tung trommel specielt velegnet til dette formål.


Beskyt dine tennislinier


I vintersæonnen anbefaler vi at tennislinerne beskyttes mod frost / tøsituationer. Dette kan gøres med vores Iso-Line, som er lavet af PE-skummateriale, der isolere tennislines. Dette er med til at forlænge levetiden på tennislinierne.


I vores webshop har vi samlet hele vores sortiment af linjer til tennisbane. Både i sæt eller som løse linjer.


Vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder af udstyr til tennistræning og udstyr til tennisbanen. Har du spørgsmål vedrørende tennis udstyr og tilbehør, kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...