Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Fodbold

Fodbold udstyr

Vores udstyr til fodbold er enestående. Til fodboldbanen tilbyder vi både markeringsvogne og hjørneflag, boldhegn, tilskuertribuner og spillerkabiner.

Vi har selvfølgelig også til dommeren, der skal ud på banen og dømme spillet. Her har vi dommerudstyr der består af vores store udvalg af fløjter, flag og udskiftningstavler.

Kampen vindes på træningsbanen

Vi sørger for, at trænerne har et stort udvalg af træningsudstyr ved hånden til træning og undervisning i taktik-, til styrke-, koordinations- og spændstighedstræning til træning med bolden.

Vores sortiment består også af sparkeplader, markeringskegler og buer, fartmålere, træningsfigurer, fodtennis og meget, meget mere.

Selvfølgelig har vi også et stort udvalg af fodbolde! Fra metodikbolde til de helt små og til den officielle bold, der spilles med i alle Champions League kampe.

Vi har også de lidt mere ”ualmindelige” fodbolde som skumfodbolde, beach fodbolde samt street- og grusfodbolde.
Derudover tilbyder vi også sparepakker, hvor jo flere bolde du køber, jo mere spare du som kunde!

Trænings-overtrækstrøjer og tilbehør til sidelinjen

Her hos Presenco Sport har vi et stort udvalg af trøjer, skinnebensbeskyttere og målmandshandsker til spiller. Til hjælperne har vi tape, isposer, kølebokse og førstehjælpskufferterne.

Vi mener nemlig, at holdet bag holdet er lige så vigtige, som de 11 spillere, der løber rundt inde på banen!

Spil også indendørs 

Når kulden er over os, skal der fortsat spilles fodbold.
Vi har også et stort sortiment til indendørsfodbold. Vi tilbyder blandt andet flere forskellige bandesystemer, så du kan få det, der lige netop passer til dig.

Til banen skal der også mål til, som vi også kan tilbyde at levere. Til det har vi også transportvogne til mål, målbefæstigelse og net.
Sidst men ikke mindst har vi også indendørs fodbolde!

Har du spørgsmål om fodboldudstyr, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en email til post@presencosport.dk. Vi er klar til at hjælpe dig!

Hvis du vil læse mere, så tryk her: Fodbold

Henter produkter ...