Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Volleyboldsparepakker

Volleyboldsparepakker


Har du et helt hold der skal træne af gangen? Så har vi pakkeløsninger, som kan spare dig penge, ved køb af volleyballbolde og opbevaringsnet.


Sparepakker 


Sparepakker er perfekt til dig, der har et helt hold der skal trænes, og der derfor kræves en del bolde, så ingen render rundt uden en bold i hænderne. Vores sparepakker er altså perfekte til klubber, foreninger osv. da man her får mange bolde og net osv. så i hurtigt kan komme i gang med jeres træning. Boldene er af høj kvalitet og vil helt sikkert kunne stille alle tlifreds. 


Du kan f.eks. få sparepakken der indeholder 6 bolde i alt fra Mikasa og Conti, inklusiv et net. Du får 4 bolde fra Mikasa, af mærket SV-3DVV. Derudover får du 2 bolde fra Conti af mærket DVV 1. Dertil følger et volleyball boldnet, så man kan holde styr på sine bolde, når man er færdig med træningen, og alt skal pakkes sammen. 


Du kan også få Molten sparepakken, som ligeledes indeholder 6 bolde samt 1 boldnet. Man får 4 bolde af Molten letvægtsmodellen V5M2000-L, samt 2 Molten træningsbolde V6T. Der er her også snak om kvalitetsbolde, da Molten er kendt for, at lave bolde af højeste kvalitet, og især inden for volleybold. 

Henter produkter ...