Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Volleybolde

Volleybolde


Hos Presenco Sport har vi et stort udvalg af volleybolde! Du finder beach volleybolde, letvægts volleybolde og volleybolde til konkurrencer. Derudover finder du også sparepakker med volleybolde samt forskelligt tilbehør. Uanset om du skal spille volleyball op stranden, derhjemme eller i hallen, er det altid at foretrække en bold i god kvalitet. Med en god og behagelig overflade, kan du bedre kontrollere dine slag og svævet i luften.

Yderligere har vi også sparepakker og tilbehør til volleybolde!


Volleyball er for alle 


Volleyball er et spil for alle i alle aldre. Det er et underholdende og spændende holdspil, hvor teknik, taktik og teamspiret er i fokus. Vi har også bolde, der egnet til alle slags niveauer. Hvad enten du er nybegynder eller spillet i 10 år, så har vi en, der passer dig. Vores konkurrence volleybolde er specielt egnet til professionelle hold og spillere, samt er godkendt til officielle konkurrencer.

Blandt andet har vi en volleybold fra Mikasa, der var den officielle kampbold for de Olympiske Lege i 2008 og 2012.


Sparepakker til dig 


Hos os kan du benytte dig af mængderabat, og hvem ønsker ikke at spare penge? Hvis der skal købes til et helt hold f.eks., så har vi flere forskellige sparepakker til volleyball. Vi har træningspakker, skolepakker og sæt, der egner sig til begyndere.

God service, bedre råd når du handler hos os


I vores webshop har vi samlet hele vores sortiment af udstyr til stadion og sportspladser, og vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder, så vi altid har det bedste at tilbyde dig.

Skulle du alligevel have spørgsmål om dommerudstyr, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Hvis du vil vide mere om Volleyball så klik lige her: Volleyball

Henter produkter ...