Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Læring & Krea

Læring og krea til børn


Du finder her et stort og spændende udvalg af produkter, udstyr og rekvisitter til børn. Lad dem have det sjovt, mens de udvikler sig og lærer nye ting. Find alt fra aktiviteter som kan laves alene eller aktiviteter som kan laves sammen med flere. Det hjælper børnene med at begå sig med andre og gennem leg alene og sammen med andre, udforsker og udvikler de deres sproglige og sociale færdigheder.

Motoriske hjælpemidler til udvikling af børns færdigheder


Benyt forskellige aktivitetsspil til at udvikle børns grov- og finmotorik. Via. boldspil øver børn deres koordination, hvor de både skal sigte og kaste på samme tid. Der er også motoriske spil, hvor de skal lære at samarbejde med andre for at vinde spillet.

Under billedkunst kan de udforske deres kreative sans, men bestemt også deres koncentration.

Lad også børnene leve sig ind i en fantasiverden gennem udklædningstøj, dukkehuse, legekøkkener, legedyr mm. Børn lærer meget om sig selv og om andre gennem leg. Det er derfor vigtigt at de får lov til at leve sig ind i deres lege og rollespil. 


Læringsmidler


Under kategorien naturfag, finder du et udvalg af udstyr og rekvisitter til f.eks. biologi-, fysik-, geografi- og naturtekniktimerne. Børnene kan være professorer for en dag og afprøve forskellige eksperimenter. De kan også blive klogere på kemi, menneskekroppen og dyr.

Udover læreringsmidler til naturfagene kan du også finde læringsmidler til matematik og sprog. Lav forskellige lege, hvor børnene skal tælle eller stave til ting de f.eks. kan se i klasselokalet. 

Produkterne kan selvfølgelig også bruges derhjemme.
Henter produkter ...