Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Opbevaringsskabe

Opbevaringsskabe


Det er altid rart at have et sted hvor man kan opbevare sine ting og få det samlet ét sted. Her kan du se vores udvalg af opbevaringsskabe, som kan hjælpe dig med din opbevaring af bl.a. rekvisitter til idrætstimen, legetøj, undervisningsmateriale og meget mere.

Store og små opbevaringsskabe


Vores Rekvisitskab enkelt er en praktisk løsning til opbevaring af rekvisitter og er perfekt til brug i idrætshaller eller skoler. Her kan du opbevare mange ting på lidt plads. Hvis du har brug for mere plads er vores Rekvisitskab ideelt, da den har dobbelt plads og også giver dig mulighed for at hænge ting op på indersiden af lågerne.

Se vores Skabskombination | SG2 hvis du er på udkig efter et opbevaringsskab med et flot design og maksimal funktionalitet. Dette opbevaringsskab er også ideelt til brug i skolen eller børnehaven, hvor der kan opbevares ting som legetøj eller undervisningsmateriale. Denne findes også i en større version, nemlig Skabskombination | SG1 som består af i alt 5 skabe. Ved begge disse skabe har du mulighed for at købe dem i farverne grøn og hvid eller i en blanding af de to.

Se vores skab med store rum hvis du har brug for et skab med mange rum og meget plads. Dette skab er let for børn at nå og er ideelt til brug i en skole eller lignende. Der er et stort udvalg af farver at vælge imellem og der er mulighed for at vælge farve på både stellet og lågerne, så det kan blive lige som du ønsker det.

God service, bedre råd når du skal købe opbevaringsskabe


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller på tlf. 7550 6011
Henter produkter ...