Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Møbler og inventar

Møbler og inventar til institutioner og skoler


Når børn skal koncentrere sig i børnehaven eller i skolen, er det vigtigt at der er ro, orden og styr på tingene. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af produkter der kan være med til at skabe orden.

Til børnehaven


Gør det nemmere for børnene at finde de forskellige redskber eller legetøj, ved at fordele det i forskellige kasser eller andet. Du kan her finde en masse opbevaringsmuligheder skåle, kasser eller skabe. Kniber det mere med at holde styr på gardaroben, har vi også forskkelige knagerækker.

Når der skal spise frokost eller eftermiddagssnacks er det vigtigt at have service i forskellige størrelser. Vi har derfor både tallerkener, krus og bestik i forskellige størrelser, så der er noget til alle aldre.

Til klasselokalet


Mange af produkterne kan både bruges i børnehaven og i skolen.
Men noget af det der blandt andet bruges meget i skolen er tavler, som bruges i undervisningen til at skrive, tegne og forskellige. Derudover bruges den også til at skrive beskeder og andet information på til både børn, forældre eller kollegaer.

Føler du at støjniveauet i klasselokalet er meget høj, sælger vi støjmåler, som kan måle støjen i lokalet og som viser børnene på en god både, hvornår der er et acceptabelt støjniveau i klasse, så alle kan holde ud at være der.

Du kan selvfølgelig finde en masse andet tilbehør til klasselokalet så som borde, stole, opbevaring og knagerækker, som både kan hænge inde i klasselokalet eller ude på gangen. 

Større opbevaringsmuligheder


Mangler du større opbevaringsmuligeder? Så har vi et stort udvalg.  

Du kan finde skabe, som både kan bruges i børnehaven og i skolen. De kan bruges af både børn og voksne. 
Skabene kan blandt andet bruges til at opbevare værdigenstande, når de ikke skal bruges. Derudover kan de også bruges til opbevaring af tunge bøger og andre skoleredskaber, som ikke skal med hjem. Til de fleste skabe kan der købes låse med til.

Mangler du opbevaring i hallen, så idrætsredskaber og andet udstyr kan blive lås inde? Så er det også muligt at finde skabene eller opbevaringsvognene hos os. 

Henter produkter ...