Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Gymnastikbænke

Gymnastikbænke


Gymnastikbænke til lege og gymnastik. Find din bænk til gymnastik lige her, vi tilbyder både gymnastikbænke i klassisk design i træ, men også farverige gymnastikbænke i forskellige farver.

Gymnastikbænkene leveres i forskellige længder fra 70 – 450 cm.

Alle gymnastikbænkene leveres i materialer af høj kvalitet til skole og klub brug.

Gymnastikbænk med mange anvendelsesmuligheder

En gymnastikbænk kan bruges til rigtig meget, da den er yderst alsidig, i forhold til hvad den kan holde til og bruges til. Den kan bruges helt simpelt, som det den er, en bænk.

Den kan også bruges som f.eks. en balancebom, til børn, da den vil være noget bredere, dermed også lidt mere sikker, end en klassisk tynd balancebom. Den kan bruges til at hoppe over, sætte af på, eller f.eks. som overgang hvis man leger "Jorden er giftig" med børn.

Hvis du lægger gymnastikbænken ned på siden, kan du også bruge den som bande til fodbold og hockey. Eller brug bænkene som tilskuer rækker til skolens skolekomedie eller foreningens gymnastikopvisning og andre arrangementer.

Hos os kan du købe en balancebom i skum, som kan lægges ovenpå bænken, som gør den ideel til at øve balance på for børn, men også andre der har brug for at træne balancen, uden risiko for at slå sig.

Tilbehør til Gymnastikbænke

Vi har et stort og varieret udvalg af gymnastikbænke, som kommer i forskellige udgaver og størrelser. Dertil har vi også tilbehør til gymnastikbænkene som, transportvogne, beskyttelsespolstring, gummihjørner og andre reservedele.

Redskaber til hele gymnastiksalen

Når du handler med Presenco Sport, kan du udstyre hele din gymnastiksal med det rette tilbehør. Udover ovenstående er der mulighed for komplette sportsspejlsystemer, professionelle gymnastikmåtter og meget mere. I vores udvalg finder du bl.a. airtracks og gymnastikbolde.

Har du spørgsmål vedrørende redskaber til gymnastik, så kontakt os. Ring på 7550 6011 eller send os en e-mail på post@presencosport.dk.


Henter produkter ...