Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Bolde

Bolde | Alt fra fodbolde til tennisbolde


En bold er et af de mest klassiske sportsredskaber. Bolden er ikke kun den vigtigste del af spillet til klassiske boldsportsgrene som fodbold, håndbold, basketball og volleyball. Også til spil som næve- og kurvebold eller tennis, bordtennis og badminton kan man ikke undvære det runde, nogle gange ovale spilleredskab, der også kan være forsynet med fjer.


Faktisk har vi over 1000 forskellige bolde, så der er helt sikkert også en, du kan bruge!


Træningsbolde og kampbolde


Bolde kan man ikke få for mange af. Alle på holdet vil trods alt gerne øve samtidig under træningen, eller den enkelte spiller ønsker at træne et slag mange gange efter hinanden. Presenco Sport tilbyder et komplet sortiment af bolde til alle sportsgrene: Fra træningsbolde til en fordelagtig pris til førsteklasses kampbolde, der er foreskrevet af forbundet. Vi tilbyder billige ”no-name” bolde, men også top-of-the-line bolde fra førende mærker til enhver sportsgren.


Fitness- og gymnastikbolde


Bolde bruges også til andet end de klassiske boldsportsgrene – og dem får du også hos Presenco Sport: Bolde til fitness eller gymnastik, seniorsport eller bolde specielt til børn. I vores stopfyldte boldrum finder du, hvad du har brug for, hvad enten det er bolde af læder eller skum, med klokker eller nopper og med eller uden snor.


Så ingen bolde bliver flade eller triller væk


Som du er vant til fra Presenco Sport, tilbyder vi også det komplette tilbehør til vores bolde: Pumper og kompressorer til at tømme eller pumpe bolde op med, tasker, net, reoler og skabe til korrekt transport og sikker opbevaring.


I vores webshop har vi samlet hele vores sortiment bolde, og vi holder løbende webshoppen opdateret med nyheder, så vi altid har det bedste at tilbyde dig.


Skulle du alligevel have spørgsmål om dommerudstyr, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Henter produkter ...