Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Øvrige sportsgrene

Øvrige Sportsgrene inden for holdsport


Kan du lide amerikansk fodbold, baseball eller lignende, så er det her du finder boldene og udstyr til diverse sportsgrene. Det er herunder du finder alle de øvrige sportsgrene, så som bumball, football, høvdingebold, rugby og meget mere. Der findes et bredt udvalgt indenfor rekvisitter til de forskellige sportsgrene, som du kan se nedenfor.


Øvrige sportsgrene


De øvrige sportsgrene er også en stor del af vores sortiment, da nogle af de populære sportsgrene som fx høvdingebold og rugby ligger herunder. Du finder også både net, kurve, bolde og køller indenfor disse sportsgrene herunder som du kan købe sammen med andet tilbehør eller som ekstra til noget du i forvejen har derhjemme, der er flere muligheder åbne.


Høj kvalitet af udstyr til holdsport


Vores udvalgte leverandører ligger stor vægt på den bedste kvalitet og funktionalitet. Derfor vil du blive garanteret at vores holdsportudstyr er af bedste kvalitet. Med vores store udvalg af holdsport udstyr er du garanteret et opdateret udvalg af rekvisitter i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi levere holdsportudstyr til alle om du er en klub, forening, privatperson eller virksomhed, så har du mulighed for at handle hos os.  


Rekvisitter til holdsport på alle niveauer


Hos Presenco Sport har vi det bedste sortiment af rekvisitter til holdsport. Vi har rekvisitter velegnet til begynderniveau, som det ofte er i skoler og foreninger og helt op til VM og OL-standard. Derfor er vi også overbeviste om at vi kan hjælpe dig.


Har du spørgsmål om sportsrekvisitter til holdsport, så er du meget velkommen til at ringe til os på 7550 6011 eller send os en mail på post@presencosport.dk.

Henter produkter ...