Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Gymnastikmåtter

Gymnastikmåtter


I vores sortiment har vi et bredt udvalg af måtter til gymnastik, fitness og kampsport. Du kan bl.a. finde judomåtter og mange typer af måtter til gymnastik.

Måtter til Gymnastik


Vi tilbyder et bredt sortiment af gymnastikmåtter, da der er brug for forskellige typer af måtter alt efter hvilke formål de skal bruges til.

Skal du lave øvelser på gulvet, som f.eks. mavebøjninger har du bruge for an tynd fitness måtte, har du brug for en måtte til at lande på efter et spring fra trampolin, skal du bruge en nedspringsmåtte eller måske en softmåtte.

Kilemåtter og skråmåtter er et godt supplement til gymnastiktræningen. En indspringskile er optimal til brug sammen med en airtrack, det hjælper til at gøre tilløb til diverse gymnastikspring bedre.

Vores skråmåtter i skum er gode til at lære børn at slå kolbøtter, både forlæns og baglæns. Kilemåtterne kan også bruges til leg og til at bygge med. Skum kilerne er bløde og minimere derfor risikoen for skader, og gør børn mere trygge når der skal laves gymnastik.

Den klassiske rullemåtte er uundværlig når der skal trænes gymnastik. Rullemåtten kan bruges til at slå kolbøller på, slå vejrmøller og meget mere. De er nemme at opbevare, da måtten kan rulles sammen og køres på plads med en sækkevogn.

Tilbehør til gymnastikmåtter

Vil tilbyder et stort udvalg af tilbehør til vores udvalg af gymnastikmåtter. Se bl.a. vores forskellige typer af transportvogne til små måtter og store nedspringsmåtter. Vi tilbyder også et rengøringsmiddel speciel til gymnastikmåtter.

Faldunderlag


Find et sikkert faldunderlag til motorikrummet, hallen eller i hjemmet hos os. Alt efter hvilke formål måtten skal bruges til, er det er vigtig hvilke måtte du vælger. Kontakt os hvis du er i tvivl om hvilke måtte og tykkelse af gymnastikmåtte du skal bruge.

Redskaber til hele gymnastiksalen


Når du handler med Presenco Sport, kan du udstyre hele din gymnastiksal med det rette tilbehør. Udover ovenstående er der mulighed for komplette sportsspejlsystemer, professionelle gymnastikmåtter og meget mere. I vores udvalg finder du bl.a. airtracks og gymnastikbolde.

Har du spørgsmål vedrørende redskaber til gymnastik, så kontakt os. Ring på 7550 6011 eller send os en e-mail på post@presencosport.dk.

 


Henter produkter ...