Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Atletikudstyr til børn

Atletikudstyr til børn


Vores store sortiment til børneatletik har redskaber til grunddisciplinerne løb, spring og kast. Blandt andet Spyd til spydkast, diskos og andet atletikudstyr er lavet i bløde og lette materialer, så det er perfekt til træning og leg med børnene. Se mere af vores udvalg lige her.


Børneatletik


Når der skal trænes atletik med børnene, er det vigtig at man har det rette udstyr. Derfor har vi fundet det bedste udstyr til børneatletik, som er med til at fremme deres evner indenfor den valgt atletikdisciplin. Med dette udstyr er det en sikker måde for børnene at træne sig op til at bruge de professionelle redskaber.


Træn også indendørs


Atletik er for det meste en sportsgren, som udøves udenfor på atletikbaner. Her ved Presenco Sport har vi fundet udstyr til børneatletik der gør, at man nu også kan udøve nogle af disciplinerne i vinterperioden. Med de forskellige skumredskaber som, kastespyd, soft diskos eller skum hække gør vi det muligt at forsætte træningen inde i hallen, uden at ødelægge hallen, udstyret eller at børnene kommer til skade.


Varemærker


Vi har en del varemærker til børneatletikudstyr, som vi er meget stolte af at vise til jer. Om det så er specielle varemærker som Nordic Sport eller BlockX du leder efter, så kan du finde dem her hos os.
Med varemærkerne sikrer du dig, at produktet er lavet af den bedste kvalitet.


Kontakt os om atletikudstyr til børn


Har du spørgsmål om atletikudstyr til børn, er du meget velkommen til at kontakte os på post@presencosport.dk eller 7550 6011. Vi hjælper og guider dig gerne, så du køber det rette atletik udstyr.

Henter produkter ...