Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Trampoliner

Trampoliner til gymnastik og legNår vi taler trampoliner og gymnastik er der to typer trampoliner, nemlig minitrampoliner og stortrampoliner.

Minitrampoliner

En minitrampolin bliver også kaldet en trampet. Minitrampoliner leveres i forskellige størrelser alt efter hvilke aldersgrupper der skal bruge den. De fleste minitrampline kan indstilles i både højde og hældning.

Den lille trampolin har en effektiv affjedring, som kan give høje spring og mulighed for at lave store rotationer i luften.

Man bruger oftest en minitrampolin til spring ind på en måtte eller over f.eks. en plint. Men en minitrampolin kan også bruges til sjov, f.eks. som et element i en balancebane.

Stortrampoliner

En stortrampolin bruges til en øvelse af samme navn, nemlig spring i stortrampolin ?? Springene kan være både salto og skruer og landing på ryg og mave.

I trampolin spring konkurrerer man enten som hold, synkront og individuelt. Konkurrencen består af to øvelser, som hver består af 10 spring, som springes i træk. Springerne bliver bedømt på, hvor korrekt de springer, og hvor svær deres øvelse er, samt hvor højt de springer. Når man bedømmer sværhedsgraden af springene kigger dommerne på hvor mange saltoer og skruer, der udføres, og i hvilken position de udføres.

Vores stortrampliner leveres i forskellige størrelser og prisklasser til både bredde og elite gymnastik. En stortrampolin godkendt til konkurrence (FIG godkendt) skal opfylde bestemte krav. Grand Master Exclusiv fra Eurotramp er godkendt til konkurrencebrug.

Redskaber til hele gymnastiksalen

Når du handler med Presenco Sport, kan du udstyre hele din gymnastiksal med det rette tilbehør. Udover ovenstående er der mulighed for komplette sportsspejlsystemer, professionelle gymnastikmåtter og meget mere. I vores udvalg finder du bl.a. airtracks og redskaber speciel til redskabsgymnastik.

Har du spørgsmål vedrørende redskaber til gymnastik, så kontakt os. Ring på 7550 6011 eller send os en e-mail på post@presencosport.dk.


Henter produkter ...