Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Medicinbolde

Medicinbolde / crossfitbolde til hård vægttræning | Vi har Wall Balls og andre træningsbolde


Medicinbolde bliver både brugt til både crossfit, gymnastik og coretræning. Hos Presenco Sport finder du et stort udvalg af crossfit udstyr fx crossfit bolde, slammerballwall balltræningsboldmedicinbolde og rope ball. Brug din crossfit bold, rope ball, wall ball eller medicinbolde til hjemmetræningen eller i crossfit lokalet. Du benytter en slammerball eller wall ball, til at kaste op ad en mur eller væg hvilket er fysisk hårdt efter flere gentagelser. Du kan også bruge en crossfit rope ball til mavetræning eller andre crossfit træningsøvelser.


Dyrker du Crossfit?


Opdatere din crossfit træning med disse crossfitbolde, så du kan lave mere effektive træningsøvelser med disse træningsbolde. Du kan træne mere effektivt og varieret med crossfit træningsbolde og du kan træne med en rope ball alle steder. 


Skal du have medicinbolde i læder eller gummi? 


Hos presenco Sport har vi blandt andet flere salgs medicinbolde, og her er medicinbolde i gummi et populært valg. Forskellen ligger idet, at medicinbold med gummi er nemmere at kaste op på vægge og mure gentagene gange end medicinbolde i læder. Medicinbolde i læder hos os, er fyldt med kork. Dette giver en tungere vægt, og når du kaster med disse bolde er de nemmere at gribe, grundet beklædning i læder.


Hvad er en slyngebold eller Rope Ball indenfor crossfit?


Du benytter en slyngebold også kaldet Rope Ball til at svinge fra side til side. En kendt træningsøvelse indenfor crossfit med dette produkt, er hvis du står op af en mur og så svinger bolde til højre og venstre, og bolde skal ramme væggen eller muren hver gang. Du kan se træningsøvelsen her. 


Vi har fokus på god service! 


I vores webshop har vi samlet hele vores store sortiment af små redskaber til styrketræning som rope ball, wall ball eller medicinbolde, og vi sørger for at opdatere webshoppen løbende!  

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, så ring til os på 7550 6011 eller skriv en e-mail på post@presencosport.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og et bredt sortiment!

Henter produkter ...