Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Løbediscipliner

Løbediscipliner


Vi har et bredt udvalg af tilbehør til atletisk løb

Her kan du fx få startblokke, stav til stafet, hæk til hækkeløb, stopur, Startblokke og flere ting til atletik konkurrencer. Du finder både atletikudstyr som er certificeret af IAAF, samt udstyr til atletiktræning.


Forskellige Løbe Discipliner


Der findes mange forskellige, former for løb når det kommer til løbetrænings verden. For det første skal der ikke meget til af udstyr hvis det drejer sig om normalt løb. Der skal man kun have nogle løbesko og løbe tøj.

Men da der findes en del former for løbe discipliner inde for atletikkens verden, er det og vigtig at have det rigtig udstyr til dette. Hos Presenco Sport kan du både finde kompas til orienteringsløb, Pulsure til almenlig løb, stopure til 100 meter løb eller længere, eller stave til stafetløb.


Redskaber til Atletik løbebanen


Mangler du redskaber til hække løb eller orienteringsløb, så kan vi nemt hjælpe dig. Hos os kan nemlig finde alt hvad du skal bruge til netop din atletik løbebane.

Vi har et bredt udvalg af hække til hække løb, både til øvede atleter som til nybegynder. Derudover kan du også finde transportvogne. Så de hurtig kan blive stillet op før træningen starter, og lige så hurtig kan blive pakket ned igen.

Henter produkter ...