Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Biologi

Biologi


Her finder du undervisningsudstyr til biologi- og naturundervisning. Find forstørrelsesglas, anatomi og meget mere.

Hvorfor lære om biologi?


Formålet med undervisningen i biologi er, at eleverne tilegner sig viden om organismer, natur og sundhed med vægt på forståelsen af grundlæggende biologiske begreber, biologiske sammenhænge og anvendelse af biologi. Elever lærer om deres egen krop og hvordan den fungerer - herunder menneskets fysiologi, cellerne opbygning og funktion, genetikkens molekylære og cellulære grundlag samt respiration, fotosyntese og gæring.

Materiale til biologi


Eleverne kan med vores Mini Torso se og opleve hvordan vi mennesker ser ud indeni og hvordan kroppen virker. De kan finde en masse svar ved at undersøge et torso.

Vil man lære at bruge et mikroskop, er vores LED mikroskop perfekt til begyndere. Det er et grundlæggende biologisk mikroskop til at på prøver på et dias, her skinner lyset op fra under billedet og genne vævet. Det kan bruges som et dissekeringsmikroskop for at se objekter ved lavere effekt, her skinner lyset ned på prøven der skal observeres. Da den er trådløs batterikraft, gør det den til bærbar feltstudie.

God service, bedre råd når du skal købe materialer til naturfag.


Vi sørger løbende for at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside hvor du kan finde de seneste tilføjede produkter.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter kan vi kontaktes på post@presencosport.dk eller på 7550 6011.
Henter produkter ...