Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Krolfsæt

Krolfsæt

Stort udvalg af krolfsæt


Hos Presenco Sport tilbyder vi et stort udvalg af krolfsæt. Her finder du mange forskellige sæt som du kan bruge til et spil krolf med vennerne, familien, eller klubben. Leder du efter et sæt med 1, 4, 8 eller 10 køller, så kan det findes lige her.

Et regelsæt til spillet kan findes lige her. Derudover kan du også bruge vores scorekort som kan findes her.


Familie-, klub- og spillersæt


Der fås 3 typer af sæt. Nemlig Familie-, klub-, og spillersæt. De mange forskellige sæt har hver især deres eget unikke indhold, så det er muligt at finde lige den der passer til dit behov. Skal det være et familiesæt, kan Familiesæt 270 anbefales. Her får du et sæt med køller, kugler, og et clipboard til når der skal holdes overblik over hvem der fører i familien.

Ønsker du et sæt til klubben er Klubsæt 220HF perfekt. Sættet indeholder nærmest alt du skal bruge for at komme i gang med at spille. 

Derudover sælger vi også spillersæt som dette Spillersæt 295, som er perfekt hvis du er på udkig efter et sæt til dig selv. 

God service, bedre råd når du skal købe krolfsæt


Vi sørger for løbende at opdatere vores webshop med nye og spændende produkter, hold dig derfor opdateret på vores nyhedsside hvor du vil finde de seneste tilføjede produkter.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter kan vi altid kontaktes på post@presencosport.dk eller 7550 6011.

Henter produkter ...