Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Undervisning

Undervisning | Lær kroppen at kende | Træningsøvelser

VI har skelet, rygsøjle og adskillelig torso til undervisningen. Du kan også finde DVD med træningsprogrammer, både til undervisning og hjemmetræning.

Videoer

Hos os finder du DVD'er med gode instruktioner til funktionel træning hjemme i stuen. Videoerne er rigtigt fine instruktionsvideoer, som hjælper dig med at holde dig aktiv, og få trænet dine muskler, så du vil komme til at opleve et større energiniveau, og større overskud.

Videoerne kan også virke fint som undervisningsmateriale for en instruktør, da man her kan finde inspiration til ens undervisning. Man ville måske tilføje elementer fra videoen, som man ikke benyttede sig af førhen.  

Læge/fysio redskaber  

Vi er glade for at kunne hjælpe med læring til vigtige områder som læge- og fysioterapi. Det gør vi igennem vores udvalg af læringsmidler i form af Skole skelettet Oskar, den fleksible rygsøjle og ikke mindst den adskillige Torso. Skelettet er med til, at give læring om kroppens knogler og opbygning, som er et yderst vigtigt redskab i de lægestuderendes uddannelse. Den fleksible rygsøjle er meget vigtig i en fysiotereapeuts oplæring, da det kræver meget kendskab til kroppens opbygning, når man skal ind og rykke ved diverse spændinger i ryggen, på ens patienter. Til sidst har vi den adskillige Torso, som også er et godt redskab for lægestuderende, da de for et indblik i hvordan kroppens indre ser ud, og hvor de forskellige organer er placeret. 

Henter produkter ...