Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Flipper Swimsafe

Flipper Swimsafe

FLIPPER Swimsafe er en tysk producent af badeudstyr til små børn.

FLIPPER Swimsafe har et meget stort fokus på børnenes sikkerhed, hvilket gør, at forældrene kan følge sig mere rolige og sikre, når deres børn er iført FLIPPER Swimsafe udstyr.

Deres produkter fokuserer meget på ekstra sikkerhed, og ekstra opdrift, så børnene altid flyder sikkert i vandet. Deres produkter er lavet af et specielt blødt og struktureret materiale, som skaber den bedste pasform, og dermed større komfort for børnene.

FLIPPER Swimsafes produkter er kendetegnet ved deres blå og orange farver. Derudover er deres logo, også et stærkt kendetegn ved deres produkter, her ses nemlig en springende Delfin med en badevinge på armen.

Vi tilbyder to produkter fra Swimsafe, som vi mener er helt essentielle i barnets svømmeundervisning. De to produkter er Flipper Swimsafe svømmehjælp, som er behagelige badevinger til børn. Det andet produkt er Flipper Swimsafe svømmefødder, som ligeledes er yderst behagelige. Begge produkter er lavet i den karakteristiske orange farve. Endvidere er de lavet med børn i mente, så de er så børnevenlige som overhovedet muligt.

Læs mere om Flipper Swimsafe her

Henter produkter ...