Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Børnegymnastik

Børnegymnastik


Børnegymnastik spænder bredt i både skoleidræt og i gymnastikforeningen. Mange gymnastikforeninger tilbyder både springgymnastik, rytmisk gymnastik og forældre/barn og baby gymnastik.

Til alle disse hold tilbyder vi et spændende sortiment af gymnastikredskaber til børn, som giver børnene en sjov start i gymnastikkens verden. Samtidig udvikles børnenes balance, motorik og koordination.
I vores webshop kan du blive inspireret, og få gode idéer til rytmegymnastik og springgymnastik for børn.

Skumredskaber til børn

Til gymnastiktræningen af børn er det optimalt at bruge redskaber af skum, hvor børnene ikke slår sig og vil føle sig mere sikker, her er der ingen hårde kanter at slå sig på.
Til springgymnastik er en flik Flak Træner i skum et super hjælpe redskab, da det gør gymnasten mere tryg og sikre en god indlæring af flik flak.

Vi har et stort sortiment af legemåtter og gymnastikmåtter specielt egnet til børnegymnastik, leg og motoriktræning af børn.

Forhindringsbane | Udfordre motorikken

Bevægelse er meget vigtig for børns udvikling, og jo mere et barn får lov til at lege og bevæge sig, jo mere bliver barnets motorik udviklet.

Lav en indendørs forhindringsbanen i idrætstimen eller til børneholdet i gymnastikforeningen, hvor børnene f.eks. skal både kravle, hoppe, slå kolbøtter og balancere. Lav banen så børnene føler sig trygge og gør herefter forhindringsbanen mere udfordrende med tiden.

Der findes mange redskaber du kan bruge i et bevægelseslandskab til børn. Du kan bruge skumredskaber som f.eks. en plint, eller de sjove gulvmarkeringer formet som hænder og fødder. Har man mulighed for at hænge en gynge op i loftet, giver det et ekstra sjovt element i banen.

Besøg vores webshop og få ideer til jeres egen lille Gymnastik Parkour bane til børn. Her finder du forskellige sæt med forhindringsbaner, som kan samles på flere forskellige måder.

Redskaber til hele gymnastiksalen
Når du handler med Presenco Sport, kan du udstyre hele din gymnastiksal med det rette tilbehør, når det er tid til gymnastik for børneholdene.

Har du spørgsmål vedrørende redskaber til børnegymnastik, så kontakt os. Ring på 7550 6011 eller send os en e-mail på post@presencosport.dk.


Henter produkter ...