Kategorier
Genveje

Din indkøbskurv

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Heraf udgør momsDKK 0,00


Sjippetove

Sjippetove til Gymnastik

Hos Presenco Sport har vi flere typer gymnastiktove til gymnastik. Vi har gymnastiktove til træning, opvisning og konkurrence.

Gymnastiktove

Gymnastikkøller bruges til øvelser i rytmisk gymnastik. Gymnastiktovet bliver ofte brugt i træningen af junior gymnaster, da dette redskab er nemmere at bruge end mange af de andre redskaber man benytter til rytmisk gymnastik. Et gymnastiktov kan også bruges til svære øvelser som kræver mange års træning.

Et gymnastiktov har som oftest en længde på 3 meter. I vores webshop finder du gymnastiktove i mange forskellige længder. Det er også muligt at købe gymnastiktov på rulle, så du selv kan skære af.

Hos os kan du også købe en varmepistol med spids, der kan skærer gymnastiktovet i dele.
Kendetegnet ved et gymnastiktov fremfor at sjippetov er, at gymnastiktovet ikke er lavet af plast, men af nylon eller polyester, som er flettet sammen. Et gymnastiktov har også mere vægt og tyngde end et traditionelt sjippetov.

Gymnastiktovene leveres i flere forskellige farver så de passer til gymnastikdragten.

I vores sortiment finder du gymnastiktov som overholder forskrifterne i henhold til F. I.G.-standarden.
Opbevaring af gymnastiktove

I webshoppen finder du en holder/knage hvor du kan hænge gymnastiktovene op på, så de ikke filtre sammen.

Andre redskaber til rytmisk gymnastik

Når du handler med Presenco Sport, kan vi tilbyde andre håndredskaber til netop rytmisk gymnastik. Besøg vores webshop og se hele sortimentet af: Gymnastikbolde, tøndebånd, gymnastikkøller og vimpler.

Har du spørgsmål vedrørende redskaber til gymnastik, så kontakt os. Ring på 7550 6011 eller send os en e-mail på post@presencosport.dk.


Henter produkter ...